fbpx Victor-tuholaistorjunta | Proviter Oy

Victor-tuholaistorjunta

 

Victor-tuholaistorjuntatuotteet

Victor on tarjonnut ratkaisuja tuholaisongelmiin jo vuodesta 1898.

Nykyään se on maailman johtava tuholaisten torjuntaan erikoistunut yritys, jonka laadukkaat tuotteet pitävät tuholaiset poissa tehokkaasti.
Victorilta löytyy tehokkaat tuotteet niin hiirten, rottien kuin myyrienkin torjuntaan nopeasti ja helposti.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Maailman johtava tuholaistorjuja vuodesta 1898

Yli 100 vuotta sitten Victor kehitti ensimmäisenä maailmassa jousella laukeavan hiirenloukun. Tänä päivänä se kehittää uusia, innovatiivisia ja jatkuvasti tehokkaampia ratkaisuja tuholaisten torjuntaan.

Haluatko päästä eroon tuholaisista? Vai ehkäistä tuholaisongelman syntymisen? Victor tarjoaa tehokkaan ratkaisun molempiin tilanteisiin: helppoja ja tehokkaita ratkaisuja jyrsijäongelmaan ja sen ehkäisyyn nopeasti, käsiä likaamatta sekä ilman ihmisille ja lemmikeille haitallisia jyrsijämyrkkyjä.

Karkottimet, pyydykset ja loukut

Tuholaisongelman poistaminen: pyydykset ja loukut

Kun hiiret ovat jo ongelma, valittavana on kaksi vaihtoehtoa: pyydykset tai loukut. Pyydykset ovat turvallisia lemmikeille ja lapsille, ja niitä voidaan käyttää myös alueilla, joissa käsitellään elintarvikkeita. Victorin valikoimaan kuuluu kaksi eri kokoista hiiripyydystä, joista toiseen mahtuu neljä ja toiseen jopa 30 hiirtä.

Loukuista löytyy eri tuholaiseläinten poistoon sekä sähköisiä että mekaanisia vaihtoehtoja. Sähköiset hiirenloukut ovat helppokäyttöisiä ja hygieenisiä, sillä niitä käytettäessä jyrsijää ei tarvitse nähdä eikä siihen tarvitse koskea. Sähköiset Victor-loukut ovat nopeita ja tehokkaita.

Victor sahkoinen rotanloukku

 

Tuholaisongelman ehkäiseminen: karkottimet

Jos tuholaisongelmaa ei vielä ole, mutta haluat varmistaa, että sitä ei tulekaan, ratkaisu ovat erilaiset karkottimet. Victorilta löytyy tähän tarkoitukseen kolme tehokasta ultraäänikarkotinta. Ne tuottavat korkeataajuksista ääntä, jota ihmiset ja muut eläimet eivät kuule, mutta joka karkottaa tehokkaasti jyrsijät. Ultraäänikarkotin ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä. Se on turvallinen käyttää tiloissa, joissa on lapsia ja lemmikkieläimiä (muita kuin jyrsijöitä).

Karkottimella ehkäiset jyrsijät helposti ja hygieenisesti keittiössä, autotallissa varastossa ja ullakkotiloissa. 

 

Tuotekohtaiset tiedot päivitetään sivustolle syksyllä 2019.