Victor-logo

 

Victor-tuholaistorjuntatuotteet

Victorilta löytyy tehokkaat ratkaisut hiirten ja rottien torjuntaan. Valikoimasta löytyy sekä karkottimia että loukkuja. 

Victor on maailman johtava tuholaisten torjuntaan erikoistunut yritys, jonka laadukkaat tuotteet pitävät tuholaiset poissa. Victor tarjoaa uusia, innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka estävät jyrsijäongelman syntymisen tai poistavat ongelman. Victor on tehokkaampi, turvallisempi, hygieenisempi ja helpompi tapa torjua jyrsijät.

Tutustu tuotteisiin ylävalikosta.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Victor-hiirenloukku

Karkottimet ja loukut

Jyrsijäongelman poistaminen: hiiren- ja rotanloukut

Kun jyrsijät ovat jo ongelma, sen poistavat tehokkaat Victor-jyrsijäloukut. 

Victorin sähköiset hiiren- ja rotanloukut ovat helppokäyttöisiä ja hygieenisiä, sillä niitä käytettäessä jyrsijää ei tarvitse nähdä eikä siihen tarvitse koskea. Sähköiset loukut ovat tehokkaita ja turvallisia. Victor-loukuilla on vuoden takuu.

Victor- sähköiset hiirenloukut ja ‑rotanloukut on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Tutustu tuotteisiin ylävalikosta.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Jyrsijäongelman ehkäiseminen: hiiri- ja rottakarkottimet

Jos tuholaisongelmaa ei vielä ole, mutta haluat varmistaa, ettei sitä tulekaan, ratkaisu ovat jyrsijäkarkottimet.

Victorilta löytyy tähän tarkoitukseen kolme tehokasta ultraäänikarkotinta. Ne tuottavat korkeataajuksista ääntä, jota ihmiset ja muut eläimet eivät kuule, mutta joka karkottaa tehokkaasti jyrsijät. Ultraääntä tuottava hiiri- ja rottakarkotin ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä. Se on turvallinen käyttää tiloissa, joissa on lapsia ja lemmikkieläimiä (muita kuin jyrsijöitä). Victor-karkottimilla on vuoden takuu.

Victor-ultraäänikarkottimet on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Tutustu tuotteisiin ylävalikosta.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Victor ‑sähköinen rotanloukku

 

Victor-ultraäänikarkotin

 

Maailman johtava tuholaistorjuja vuodesta 1898

Yli 100 vuotta sitten Victor kehitti ensimmäisenä maailmassa jousella laukeavan hiirenloukun. Tänä päivänä se kehittää uusia, innovatiivisia ja jatkuvasti tehokkaampia ratkaisuja tuholaisten torjuntaan.

Haluatko päästä eroon tuholaisista? Vai ehkäistä tuholaisongelman syntymisen? Victor tarjoaa tehokkaan ratkaisun molempiin tilanteisiin: helppoja ja tehokkaita ratkaisuja jyrsijäongelmaan ja sen ehkäisyyn nopeasti, käsiä likaamatta sekä ilman ihmisille ja lemmikeille haitallisia jyrsijämyrkkyjä.

Jyrsijän aiheuttama tuho Victor karkotin tai loukku