fbpx Tuholaistorjunta | Proviter Oy

 

Victor-tuholaistorjuntatuotteet

Victorilta löytyy tehokkaat ratkaisut hiirten ja rottien torjuntaan. Valikoimassa on karkottimia, loukkuja ja pyydyksiä. 

Victor on maailman johtava tuholaisten torjuntaan erikoistunut yritys, jonka laadukkaat tuotteet pitävät tuholaiset poissa. Victor tarjoaa uusia, innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka estävät jyrsijäongelman syntymisen tai poistavat ongelman. Victor on tehokkaampi, turvallisempi, hygienisempi ja helpompi tapa torjua jyrsijät.

Tutustu tuotteisiin ylävalikosta.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Victor-hiirenloukku

Victor-tuotteet

Maailman johtava tuholaistorjuja vuodesta 1898

Yli 100 vuotta sitten Victor kehitti ensimmäisenä maailmassa jousella laukeavan hiirenloukun. Tänä päivänä se kehittää uusia, innovatiivisia ja jatkuvasti tehokkaampia ratkaisuja tuholaisten torjuntaan.

Haluatko päästä eroon tuholaisista? Vai ehkäistä tuholaisongelman syntymisen? Victor tarjoaa tehokkaan ratkaisun molempiin tilanteisiin: helppoja ja tehokkaita ratkaisuja jyrsijäongelmaan ja sen ehkäisyyn nopeasti, käsiä likaamatta sekä ilman ihmisille ja lemmikeille haitallisia jyrsijämyrkkyjä.

Karkottimet, pyydykset ja loukut

Jyrsijäongelman poistaminen: pyydykset ja loukut

Kun jyrsijät ovat jo ongelma, valittavana on kaksi vaihtoehtoa: pyydykset tai loukut. Pyydykset ovat turvallisia lemmikeille ja lapsille, ja niitä voidaan käyttää myös alueilla, joissa käsitellään elintarvikkeita. Victorin valikoimaan kuuluu erikokoisia pyydyksiä eri kohteisiin.

Valikoimaan kuuluu sähköisiä hiiri- ja rottaloukkuja. Ne ovat helppokäyttöisiä ja hygieenisiä, sillä niitä käytettäessä jyrsijää ei tarvitse nähdä eikä siihen tarvitse koskea. Sähköiset loukut ovat tehokkaita ja turvallisia.

Tutustu tuotteisiin ylävalikosta.

 

Jyrsijäongelman ehkäiseminen: karkottimet

Jos tuholaisongelmaa ei vielä ole, mutta haluat varmistaa, että sitä ei tulekaan, ratkaisu ovat erilaiset karkottimet.

Victorilta löytyy tähän tarkoitukseen kolme tehokasta ultraäänikarkotinta. Ne tuottavat korkeataajuksista ääntä, jota ihmiset ja muut eläimet eivät kuule, mutta joka karkottaa tehokkaasti jyrsijät. Ultraäänikarkotin ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä. Se on turvallinen käyttää tiloissa, joissa on lapsia ja lemmikkieläimiä (muita kuin jyrsijöitä).

Pest-Stopin valikoimasta löytyvät tehokkaat tuotteet myös myyrien karkottamiseen.

Tutustu tuotteisiin ylävalikosta.

 

Victor -sähköinen rotanloukku

 

Victor-ultraäänikarkotin