Tuotteet | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Thermacell Tuotteet

Tuotteet

Thermacell -hyttyskarkotin antaa tehokkaan suojan noin 20 m2 alueelle. Sen voi laittaa maahan tai pöydälle, kantaa mukanaan kädessä tai Thermacell-kantolaukussa. Thermacell-laite antaa tehokkaan suojan hyttysiä ja sääskiä vastaan. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja tarvikkeet 8-12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainemattoa). Saatavana on myös Thermacell -hyttyslyhtyjä.

Thermacell Halo -hyttyskarkotin

Modernin ulkonäön lisäksi Halo tarjoaa uuden pitkäkäyttöisen 48 tunnin long-life butaanijärjestelmän neljällä nestekaasupatruunalla (voidaan käyttää 1-4 patruunaa kerralla) sekä ”ZoneCheck” LED -indikaattorijärjestelmän, joka kertoo laitteen toimintatilan ja kaasun loppumisen.

Tutustu tuotteeseen


Thermacell -hyttyskarkotin

Aito Thermacell -hyttyskarkotin antaa suojan noin 20 m2 alueelle. Ihanteellinen ratkaisu pihoille, terasseille, patioille, retkeilyyn ja veneilyyn.

Tutustu tuotteeseen

 


Thermacell -hyttyslyhty

Thermacell -hyttyslyhty on myös hyttystorjuntalaite, joka lämmittää butaanipatruunalla torjunta-ainemattoa. Se luo 10-15 minuutissa noin 5 x 5 metrin hyttysvapaan alueen. Lyhdyn valo tuotetaan kahdeksalla LED-valolla, jotka toimivat neljällä AA-paristolla.

Tutustu tuotteeseen