Palkinnot | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Thermacell-hyttystentorjuntalaitteen saamat palkinnot

Palkinnot

Thermacell sai Camping Life Editor’s Choice -palkinnon

Bedford, MA (Kesäkuu 2006) - ThermaCELL®, johtava kannettavien hyttystorjuntalaitteiden valmistaja, on saanut Camping Life -lehden Editor’s Choice -palkinnon. Tämä kunnia annetaan erinomaisesta tuotteesta, joka parantaa ulkoilmaelämäkokemuksia. Camping Life -lehti on omistautunut antamaan lukijoilleen valaisevia artikkeleita mielenkiintoisista kohteista, tuotteista ja tapahtumista. Kirjoittaessaan Thermacellista se toteaa: ”Etkö pidä hyttysistä? Ota mukaan uusi Thermacell. Laite todella pitää hyttyset poissa."

Thermacell-hyttyskarkotin sai National Home Gardening Seal of Approval:in

Bedford, MA (Maaliskuu 2006)— Thermacell on saanut National Home Gardening Club "Testattu ja suositellaan" -palkinnon. Palkinto annetaan tuotteille, jotka on testattu ja arvioitu jäsenten toimesta. Palkinnon saajan tulee täyttää näiden innokkaiden harrastajien, jotka viihtyvät puutarhoissaan hyttyskauden aikana aamusta iltaan, korkeat vaatimukset.

Thermacell saa North American Fisherman Clubin hyväksymissinetin

Bedford, MA (Huhtikuu 2006) – Thermacell ® on saanut Pohjois-Ameriikan kalastusklubin hyväksymissinetin. The Fisherman Seal of Approval annetaan tuotteille, jotka on arvioitu klubin jäsenten toimesta ja täyttävät aktiivikalastajien korkeat standardit. "Tämä erittäin tehokas hyttystorjuntalaite mullistaa sen miten ja milloin ihmiset viettävät aikaansa ulkoilmassa." USA:n virallisten testien mukaan jopa 98-prosenttinen torjuntaantaa helpotuksen kalastajille, jotka kalastavat hyttysalueilla.