Miten se toimii? | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Thermacell torjuntalaite hyttysiä vastaan

Miten se toimii?

Thermacell-laite parantaa olennaisesti ulkotiloissa viihtymistä. Torjunta-aine on lähes hajutonta! Kuvittele elämää ilman pahalta tuoksuvia hyttysvoiteita ja -suihkeita. Laite torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti luoden noin 20 m2 suuruisen hyttysvapaan alueen.

  1. Aseta laite tasaiselle alustalle
  2. Kytke laite päälle
  3. Laite levittää ilmaan alletriiniä (hyttystorjunta-ainetta) ja luo näin 20 neliön hyttysvapaan alueen.

 

Thermacell®:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttystorjunta-aine. Sen käyttöä on aiemmin rajoittanut se, että se tulee lämmittää suhteellisen korkeaan lämpötilaan ennen kuin se höyrystyy ja leviää ympäristöön.

Thermacell® käyttää torjunta-ainematon lämmittämiseen butaania, joka mahdollistaa riittävän korkean lämpötilan ja pitkän käyttöajan yhdellä 12 gramman butaanisäiliöllä.

Lämmitettäessä torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Huolimatta siitä, että tehoainemäärät ovat pieniä, ThermaCELL® torjuu hyttyset ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella tai retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle.