Yleistä Thermacelleista

Käynnistin Thermacell-laitteeni ja laitoin sen ulos. Hyttyset eivät pysyneet poissa. Miksi laite ei toiminut?

Paras tulos saavutetaan, kun laitteen annetaan vaikuttaa oleskelupaikassa 10–15 minuuttia ennen sinne siirtymistä. Laite vaatii tämän ajan luodakseen suoja-alueen.

Noudatin laitteen käynnistyksestä annettuja ohjeita. Laite lämpeni, mutta hyttyset eivät pysyneet poissa?

Varmista, että hyttystorjuntamatto on yhä sininen. Jos matto on muuttunut valkoiseksi, vaihda se uuteen. Jos alueella on tuulista, aseta laite tuulen yläpuolelle suojattavaan alueeseen nähden. Silloin tuuli tuo vaikuttavan aineen oikeaan paikkaan.

Voinko sammuttaa ja käynnistää laitteen uudelleen vai pitääkö kaasu käyttää kerralla loppuun?

Kyllä, Thermacellin voi sammuttaa ja käynnistää uudelleen tarpeen mukaan. Laite ei kuluta kaasua eikä vaikuttavaa ainetta, kun se on pois päältä. Muista antaa Thermacellin vaikuttaa 10–15 minuuttia, jotta se saavuttaa täyden suojatehon. Voit käyttää hyttystorjuntamattoa kunnes se on muuttunut kokonaan valkoiseksi (3–4 h / matto).

Mistä tiedän, että Thermacell toimii?

Voit tarkistaa, että laite on päällä, katsomalla laitteessa olevasta luukusta. Jos sisällä näkyy oranssi tai sinertävä hehku, laite on päällä. 

Kun vaihdoin hyttystorjuntamaton, huomasin, että vanhan maton alapinta oli muuttunut ruskeaksi, ihan kuin se olisi palanut. Pitäisikö minun huolestua?

Ei lainkaan. Normaaleissa olosuhteissa käytetty matto on ulkopinnaltaan lähes valkoinen ja alapinnaltaan tummanruskea.

Laitteeni toimi hetken ja sitten sammui. Miksi?

Kaasu voi olla lopussa. MR300-laitteessa kaasun määrä on helppo tarkistaa laitteen takana olevasta raosta. Jos sinulla on Mini Halo tai Perimeter, sammuta laite ja irrota kaasusäiliö. Vaihda tyhjä kaasusäiliö (muista sammuttaa laite ensin). Käynnistä laite uudelleen ohjeiden mukaan.

Milloin minun kannattaa laittaa laite päälle?

Thermacell saavuttaa parhaan tehonsa noin 10–15 minuutissa. Suunnittele päällekytkeminen sen mukaan.

Voinko ostaa kaasusäiliöitä ja hyttystorjuntamattoja erikseen?

Thermacell MR300-, Mini Halo- ja Perimeter-laitteisiin ei myydä erikseen kaasusäiliöitä tai hyttystorjuntamattoja. Voit ostaa täyttö- ja säästöpakkauksia jälleenmyyjiltä. Thermacell MR300-, Mini Halo- ja Perimeter-laitteiden täyttöpakkaus sisältää yhden kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa, ja se riittää 8–12 tunnin käyttöön. Säästöpakkaus sisältää neljä kaasusäiliötä ja kaksitoista mattoa, ja se riittää 36–48 tunnin käyttöön. Megapakkaus sisältää 10 kaasusäiliötä ja 30 mattoa, ja se riittää 80–120 tunnin käyttöön.

Tehoaako Thermacell kaikenlaisiin hyttysiin ja sääskiin?

Kyllä. Ei ole vielä löytynyt hyttyslajia, johon laite ei tehoaisi. 

Onko Thermacell-laitteella takuuta?

Kaikilla Thermacell-hyttystorjuntalaitteilla on 12 kuukauden takuu ostokuittia vastaan. Jos laite rikkoutuu takuuaikana, vie se ja ostokuitti ostopaikkaan, niin saat uuden laitteen tai rahasi takaisin.

Kuinka usein hyttystorjuntamatto pitää vaihtaa?

Matto on syytä vaihtaa, kun se on muuttunut kokonaan valkoiseksi (kestää noin 3–4 tuntia).

Kuinka usein kaasusäiliö on vaihdettava?

Kaasusäiliö riittää noin 8–12 tunnin yhtämittaiseen käyttöön. Säiliö tulee vaihtaa, kun se on tyhjä.

Miten Thermacell-tuotteet hävitetään?

Jos Thermacell-hyttystorjuntamatto on käytetty loppuun eli tehoaine on hävinnyt, matto hävitetään sekajätteenä. Jos matossa on tehoainetta jäljellä, se hävitetään vaarallisena jätteenä.

Thermacell-laite ja ‑kaasusäiliö hävitetään sekajätteenä.