fbpx Thermacell – UKK | Usein kysytyt kysymykset

Yleistä Thermacell-hyttyskarkottimista

Käynnistin Thermacell®-laitteeni ja laitoin sen ulos. Hyttyset eivät pysyneet poissa. Miksi laite ei toiminut?

Paras tulos saavutetaan, kun laitteen annetaan vaikuttaa oleskelupaikassa 10–15 minuuttia ennen sinne siirtymistä. Laite vaatii tämän ajan luodakseen suoja-alueen.

Noudatin laitteen käynnistyksestä annettuja ohjeita. Laite lämpeni, mutta hyttyset eivät pysyneet poissa?

Varmista, että karkoteainematto on yhä sininen. Jos matto on muuttunut valkoiseksi, vaihda se uuteen. Jos alueella on tuulista, aseta laite tuulen yläpuolelle suojattavaan alueeseen nähden. Silloin tuuli tuo karkoteaineen sinne, missä haluat sen vaikuttavan.

Voinko sammuttaa ja käynnistää laitteen uudelleen vai pitääkö kaasu käyttää kerralla loppuun?

Kyllä, laitteen voi sammuttaa ja käynnistää uudelleen tarpeen mukaan. Laite ei kuluta kaasua eikä karkoteainetta, kun se on pois päältä. Muista antaa Thermacellin vaikuttaa 10–15 minuuttia, jotta se saavuttaa täyden suojatehon. Voit käyttää karkoteainemattoa kunnes se on muuttunut kokonaan valkoiseksi (3–4 h / matto).

Mistä tiedän, että Thermacell toimii?

Voit tarkistaa, että laite on päällä, katsomalla laitteessa olevasta luukusta. Jos sisällä näkyy oranssi tai sinertävä hehku, laite on päällä. 

Kun vaihdoin uuden karkoteainematon, huomasin, että vanhan maton alapinta oli muuttunut ruskeaksi, ihan kuin se olisi palanut. Pitäisikö minun huolestua?

Ei lainkaan. Normaaleissa olosuhteissa käytetty karkoteainematto on ulkopinnaltaan lähes valkoinen ja alapinnaltaan tummanruskea.

Karkottimeni toimi hetken ja sitten sammui.

Kaasu voi olla lopussa. Tarkista kaasun määrä laitteen takana olevasta raosta. Kytke laite pois päältä ja vaihda kaasusäiliö. Käynnistä laite uudelleen ohjeiden mukaan.

Milloin minun kannattaa laittaa laite päälle?

Thermacell saavuttaa parhaan tehonsa noin 10–15 minuutissa. Suunnittele päällekytkeminen sen mukaan.

Voinko ostaa kaasusäiliöitä ja karkoteainemattoja erikseen?

Voit ostaa täyttö- ja säästöpakkauksia jälleenmyyjiltä. Thermacell MR-300-, Mini Halo- ja Perimeter-karkottimien täyttöpakkaus sisältää yhden kaasusäiliön ja kolme karkoteainemattoa, ja se riittää 8–12 tunnin käyttöön. Pienempi säästöpakkaus sisältää neljä kaasusäiliötä ja kaksitoista mattoa, ja se riittää 36–48 tunnin käyttöön. Suurempi täyttöpakkaus sisältää 10 kaasusäiliötä ja 30 karkoteainemattoa, ja se riittää 80–120 tunnin käyttöön. Thermacell MR-300-, Mini Halo- ja Perimeter-karkottimiin ei myydä erikseen kaasusäiliöitä tai karkoteainemattoja.

Tehoaako Thermacell kaikenlaisiin hyttysiin ja sääskiin?

Kyllä. Emme ole vielä löytäneet hyttyslajia, johon laite ei tehoaisi. 

Kuinka usein karkoteainematot pitää vaihtaa?

Karkoteainematto on syytä vaihtaa, kun se on muuttunut kokonaan valkoiseksi (kestää noin 3–4 tuntia).

Kuinka usein kaasusäiliö on vaihdettava?

Kaasusäiliö riittää noin 8–12 tunnin yhtämittaiseen käyttöön. Säiliö tulee vaihtaa, kun se on tyhjä.