Thermacell hyttyskarkottimet | Proviter Oy

Thermacell hyttyskarkottimet

Thermacell logo

Thermacell-hyttyskarkotin muuttaa käsityksen hyttysten torjunnasta

Thermacell-hyttyskarkotin tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä. Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan se muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10-15 minuutissa. Se on lähes hajuton, äänetön ja tekee hyttysten karkottamisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta kotipihalla, terassilla, mökillä, metsässä, retkellä ja veneessä.

Ratkaisut Jälleenmyyjät

Thermacell hyttyskarkotin

Thermacell on hyttyskarkotin, joka todella toimii!

Thermacell torjuu hyttyset ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella tai retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle. 

Laite on tehokas, turvallinen ja lähes hajuton, ei sisällä DEET-myrkkyä, ei iholle levitettäviä haisevia karkotteita, myrkkyvoiteita ja -suihkeita. Thermacell:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttystorjunta-aine. Sen käyttöä on aiemmin rajoittanut se, että se tulee lämmittää suhteellisen korkeaan lämpötilaan ennen kuin se höyrystyy ja leviää ympäristöön. Thermacellin käyttää torjunta-ainematon lämmittämiseen butaania, joka mahdollistaa riittävän korkean lämpötilan ja pitkän käyttöajan yhdellä 12 gramman butaanisäiliöllä. Lämmitettäessä torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. 

Thermacell hyttyskarkotin

Thermacell-hyttyskarkottimen ominaisuudet:

  • noin 20 m2 hyttysvapaa vyöhyke vain minuuteissa
  • MR ja Mini Halo -laitteilla kesto 8-12 tuntia ja Halo -laitteella 48 tuntia
  • tehokas, lähes hajuton ja äänetön
  • ei sisällä DEET-myrkkyä
  • turvallinen, ei avoliekkiä
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Katso tuotteet

Thermacell hyttyskarkotin

Tuotteet

Thermacell-hyttyskarkotin antaa tehokkaan suojan noin 20 m2 alueelle. Sen voi laittaa maahan tai pöydälle, kantaa mukanaan kädessä tai Thermacell-kantolaukussa. Thermacell-laite antaa tehokkaan suojan hyttysiä ja sääskiä vastaan. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja tarvikkeet 8-12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainemattoa). Saatavana on myös Thermacell-Halo pöytämalli sekä Thermacell-hyttyslyhtyjä.

Thermacell hyttyskarkotin

Thermacell -hyttyskarkotin

Aito Thermacell-laite antaa suojan noin 20 m2 alueelle. Ihanteellinen ratkaisu pihoille, terasseille, patioille, metsään, retkeilyyn ja veneilyyn. Kulkee helposti matkassa mukana.
Pakkaus sisältää: Thermacell-laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainetyynyä).

Tutustu tuotteeseen

Thermacell Halo

Thermacell Halo pöytämalli

Thermacell Halo -hyttyskarkotin tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä niin kotiterassilla kuin mökillä. Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan se muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10-15 minuutissa. Se on lähes hajuton, äänetön ja tekee hyttysten karkottamisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta. Modernin ulkonäön lisäksi Halo tarjoaa uuden pitkäkäyttöisen 48 tunnin long-life butaanijärjestelmän neljällä nestekaasupatruunalla (voidaan käyttää 1-4 patruunaa kerralla) sekä ”ZoneCheck” LED -indikaattorijärjestelmän, joka kertoo laitteen toimintatilan ja kaasun loppumisen.

Tutustu tuotteeseen

Thermacell Mini Halo

Uusi Thermacell Mini Halo

Uusin lisäys Thermacell-tuoteperheeseen on tyylikäs Mini Halo hyttyskarkotin. Sen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti Skandinavinen maku. Kompaktin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta uusi Mini Halo näyttää hyvältä millä tahansa terassilla ja karkottaa tehokkaasti ikävät hyttyset.

Tutustu tuotteeseen

Thermacell hyttyskarkotin

Kytke päälle ja nauti ulkoilmasta ilman pistäviä hyttysiä.

Metsästykseen ja kalastukseen

Retkeilyyn ja ulkoiluun

Pihoille ja terasseille

Kokemuksia Thermacell-hyttyskarkottimesta

Hanna Myllyntausta: ”Thermacell on tehnyt mökkielämän paljon mukavammaksi”

Kouvolassa asuva Hanna Myllyntausta sai muutama vuosi sitten mökkituliaisiksi Thermacell-hyttyskarkottimen, jonka jälkeen hän on voinut nauttia rennosta mökkielämästä Savitaipaleella ilman hyttysiä.

Lue lisää

Thermacell on useasti palkittu, ja toimivaksi havaittu innovaatio

98% toimintavarmuus näkyy alan johtavien lehtien sekä järjestöjen palkintoina ja kunniamerkkeinä.

Camping Life Editor’s Choice -palkinto

Bedford, MA (Kesäkuu 2006) - Thermacell, johtava kannettavien hyttystorjuntalaitteiden valmistaja, on saanut Camping Life -lehden Editor’s Choice -palkinnon. Tämä kunnia annetaan erinomaisesta tuotteesta, joka parantaa ulkoilmaelämäkokemuksia. Camping Life -lehti on omistautunut antamaan lukijoilleen valaisevia artikkeleita mielenkiintoisista kohteista, tuotteista ja tapahtumista. Kirjoittaessaan Thermacellista se toteaa: ”Etkö pidä hyttysistä? Ota mukaan uusi Thermacell. Laite todella pitää hyttyset poissa."

National Home Gardening Seal of Approval palkinto

Bedford, MA (Maaliskuu 2006)— Thermacell® on saanut National Home Gardening Club "Testattu ja suositellaan" -palkinnon. Palkinto annetaan tuotteille, jotka on testattu ja arvioitu jäsenten toimesta. Palkinnon saajan tulee täyttää näiden innokkaiden harrastajien, jotka viihtyvät puutarhoissaan hyttyskauden aikana aamusta iltaan, korkeat vaatimukset.

North American Fisherman Clubin hyväksymissinetti

Bedford, MA (Huhtikuu 2006) – Thermacell® on saanut Pohjois-Ameriikan kalastusklubin hyväksymissinetin. The Fisherman Seal of Approval annetaan tuotteille, jotka on arvioitu klubin jäsenten toimesta ja täyttävät aktiivikalastajien korkeat standardit. "Tämä erittäin tehokas hyttystorjuntalaite mullistaa sen miten ja milloin ihmiset viettävät aikaansa ulkoilmassa." USA:n virallisten testien mukaan jopa 98-prosenttinen torjuntaantaa helpotuksen kalastajille, jotka kalastavat hyttysalueilla.

Thermacellin käyttö on helppoa

Laita vain kaasupatruuna ja matto paikoilleen, laite päälle ja käynnistä napista.

Katso tarkemmat käyttöohjeet

Thermacell-laite parantaa olennaisesti ulkotiloissa viihtymistä. Torjunta-aine on lähes hajutonta! Kuvittele elämää ilman pahalta tuoksuvia hyttysvoiteita ja -suihkeita. Laite torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti luoden noin 20 m2 suuruisen hyttysvapaan alueen.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää Thermacellista. Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa kuitenkin ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Lue lisää

Thermacell-laitteilla on vuoden takuu. Jos haluat pidentää takuuaja kolmeen vuoteen, käy rekisteröimässä laitteesi täällä.

Rekisteröi nyt

Thermacell hyttyskarkotin