fbpx Thermacell-hyttyskarkottimet | Proviter Oy

Thermacell logo

Thermacell-hyttyskarkotin muuttaa käsityksen hyttysten torjunnasta

Thermacell-hyttyskarkotin tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä.

Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan se muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Se on lähes hajuton ja äänetön ja tekee hyttysten karkottamisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta kotipihalla, terassilla, mökillä, metsässä, retkellä ja veneessä. Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Thermacell - hyttyskarkotin joka todella toimii

Thermacell-hyttyskarkotin vihreä

 

Thermacell on hyttyskarkotin, joka todella toimii!

Thermacell torjuu hyttyset ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella tai retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisella säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle. 

Laite on tehokas, turvallinen ja lähes hajuton. Se ei sisällä DEET-myrkkyä, iholle levitettäviä haisevia karkotteita, myrkkyvoiteita tai -suihkeita. Thermacellin vaikuttava ainesosa on pralletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttystorjunta-aine. Sen käyttöä on aiemmin rajoittanut se, että se on lämmitetävä suhteellisen korkeaan lämpötilaan, ennen kuin se höyrystyy ja leviää ympäristöön. Thermacell käyttää torjunta-ainematon lämmittämiseen butaania, joka mahdollistaa riittävän korkean lämpötilan ja pitkän käyttöajan yhdellä 12 gramman butaanisäiliöllä. Lämmitettäessä torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. 

Thermacell hyttyskarkotin

 

 

Thermacell-hyttyskarkottimen ominaisuudet:

  • luo noin 20 m2 hyttysvapaan vyöhykkeen muutamassa minuutissa
  • kesto 8–12 tuntia
  • tehokas
  • äänetön
  • lähes hajuton
  • ei sisällä DEET-myrkkyä
  • turvallinen, ei avoliekkiä
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Katso tuotteet

 

 

Thermacell-hyttyskarkottimet

 

Thermacell-hyttyskarkotin

Tuotteet

Thermacell-hyttyskarkotin antaa tehokkaan suojan noin 20 m2 alueelle. Sen voi laittaa maahan tai pöydälle tai kantaa mukana kädessä tai Thermacell-kantolaukussa. Thermacell antaa tehokkaan suojan hyttysiä ja sääskiä vastaan. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja -tarvikkeet 8–12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainemattoa). Saatavana on myös Thermacell Mini Halo -pöytämalli. Kannettavaa Thermacell-laitetta on saatavana valkoisena ja vihreänä, Mini Halo on valkoinen.

Thermacell-hyttyskarkotin kannettava MR-300

Thermacell-hyttyskarkotin

Aito Thermacell-laite muodostaa 10–15 minuutissa suojan noin 20 m2 alueelle. Ihanteellinen ratkaisu pihoille, terasseille, patioille, metsään, retkeilyyn ja veneilyyn. Kulkee helposti matkassa mukana.
Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainetyynyä).

Tutustu tuotteisiin

Thermacell Mini Halo valkoinen

Thermacell Mini Halo -pöytämalli

Thermacell Mini Halo -hyttyskarkotin on helppo, turvallinen ja huomaamaton tapa karkottaa hyttyset niin kotiterassilla kuin mökillä. Laite muodostaa 10–15 minuutissa noin 20 m2 suoja-alueen. Mini Halon suunnittelussa on otettu huomioon skandinavinen maku. Ajattoman muotoilunsa ansiosta kompakti Mini Halo näyttää hyvältä millä tahansa terassilla. 
 

Tutustu tuotteisiin

Thermacell-hyttyskarkotin

Kytke päälle ja nauti ulkoilmasta ilman hyttysiä.

Metsästykseen ja kalastukseen

Retkeilyyn ja ulkoiluun

Pihalle ja terassille

Kokemuksia Thermacell-hyttyskarkottimesta

Hanna Myllyntausta: ”Thermacell on tehnyt mökkielämän paljon mukavammaksi”

Kouvolassa asuva Hanna Myllyntausta sai muutama vuosi sitten mökkituliaisiksi Thermacell-hyttyskarkottimen. Nyt hän nauttii rennosta mökkielämästä Savitaipaleella ilman hyttysiä.

Lue lisää

Thermacell on useasti palkittu ja toimivaksi havaittu innovaatio

98 % toimintavarmuus näkyy alan johtavien lehtien sekä järjestöjen palkintoina ja kunniamerkkeinä.

Camping Life Editor’s Choice -palkinto

Bedford, MA (Kesäkuu 2006) – Johtava kannettavien hyttystorjuntalaitteiden valmistaja Thermacell on saanut Camping Life -lehden Editor’s Choice -palkinnon. Palkinto myönnetään erinomaiselle tuotteelle, joka parantaa ulkoilmaelämäkokemuksia. Camping Life -lehti on tarjoaa lukijoilleen valaisevia artikkeleita mielenkiintoisista kohteista, tuotteista ja tapahtumista. Thermacellista se toteaa: ”Etkö pidä hyttysistä? Ota mukaan uusi Thermacell. Laite todella pitää hyttyset poissa."

National Home Gardening Seal of Approval -palkinto

Bedford, MA (Maaliskuu 2006) – Thermacell® on saanut National Home Gardening Clubin Testattu ja suositellaan -palkinnon. Palkinto annetaan tuotteille, jotka on testattu ja arvioitu jäsenten toimesta. Palkinnon saajan tulee täyttää näiden innokkaiden harrastajien, jotka viihtyvät puutarhoissaan hyttyskauden aikana aamusta iltaan, korkeat vaatimukset.

North American Fisherman Clubin hyväksymissinetti

Bedford, MA (Huhtikuu 2006) – Thermacell® on saanut Pohjois-Ameriikan kalastusklubin hyväksymissinetin. The Fisherman Seal of Approval annetaan tuotteille, jotka on arvioitu klubin jäsenten toimesta ja täyttävät aktiivikalastajien korkeat standardit. "Tämä erittäin tehokas hyttystorjuntalaite mullistaa sen miten ja milloin ihmiset viettävät aikaansa ulkoilmassa." USA:n virallisten testien mukaan jopa 98-prosenttinen torjuntaantaa helpotuksen kalastajille, jotka kalastavat hyttysalueilla.

Thermacellin käyttö on helppoa

Laita kaasusäiliö ja karkoteainematto paikoilleen, kytke laite päälle ja käynnistä napista.

Katso tarkemmat käyttöohjeet

Thermacell-hyttyskarkottimen avulla voit viettää aikaa ulkona mukavammin. Laite torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti ja luo noin 20 m2 suuruisen hyttysvapaan alueen.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää Thermacellista? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa kuitenkin ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Lue lisää

Thermacell-laitteilla on vuoden takuu. Jos haluat pidentää takuuajan kolmeen vuoteen, käy rekisteröimässä laitteesi täällä.

Rekisteröi nyt

Thermacell-hyttyskarkotin mukana retkella