Thermacell-logo

Thermacell suojaa tehokkaasti hyttysiltä

Thermacell tarjoaa näkymättömän, jatkuvan ja tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä.

Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien aineiden sijaan Thermacell muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Se on lähes hajuton ja äänetön ja tekee hyttysten torjumisesta helppoa ja huomaamatonta kotipihalla, terassilla ja mökillä. Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

HUOM. Thermacellia ei saa käyttää pihapiirin ulkopuolella tai suojalaukussa kuljetuksen aikana.

Lue laitteen turvallisuudesta

Etsi lähin jälleenmyyjä

Thermacell hyttystorjuntaa joka todella toimii

Thermacell-hyttystorjuntalaite perinteinen malli MR300

Käytä Thermacellia turvallisesti ulkotiloissa

Thermacellia voi käyttää turvallisin mielin hyttysten torjuntaan ulkotiloissa, kuten terasseilla ja pihoilla. Laitetta ei saa käyttää pihapiirin ulkopuolella. 

Käyttöohjeiden mukaan ulkotiloissa käytettynä Thermacell ei tapa hyttysiä tai muita hyönteisiä. Kun laite käynnistetään, tehoainetta alkaa erittyä ilmaan hitaasti, jolloin hyttynen lähtee karkuun aineen aistiessaan. 

Thermacell-hyttystorjuntamatoissa käytettävää pralletriinia on käytetty hyönteisten torjuntaan vuosikymmeniä. Niinpä sen vaikutuksista on onneksi runsaasti tietoa ja kokemusta.

Lue lisää

Thermacell – hyttystorjuntaa joka todella toimii.

Thermacell-hyttystorjuntalaite torjuu hyttyset ja sääsket erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, esimerkiksi terassilla tai verannalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisella säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä tehoaine leviää halutulle oleskelualueelle. 

Thermacell on tehokas tapa torjua hyttyset ilman iholle levitettäviä haisevia karkotteita, voiteita tai suihkeita. Thermacellin vaikuttava ainesosa on pralletriini, jonka käyttöä on aiemmin rajoittanut se, että se on lämmitettävä suhteellisen korkeaan lämpötilaan, ennen kuin se höyrystyy.

Thermacell käyttää hyttystorjuntamaton lämmittämiseen butaania, joka mahdollistaa riittävän korkean lämpötilan ja pitkän käyttöajan yhdellä 12 gramman butaanisäiliöllä. Lämmitettäessä tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m² suoja-alueen 10–15 minuutissa. 

Etsi lähin jälleenmyyjä

Thermacell Mini Halo

Thermacell Mini Halo torjuu hyttyset mökillä

 

 

Thermacell-hyttystorjuntalaitteen ominaisuudet:

  • luo noin 20 m2 hyttysvapaan vyöhykkeen muutamassa minuutissa
  • toimii 10–12 tuntia yhdellä kaasusäiliöllä
  • tehokas
  • äänetön
  • lähes hajuton
  • vuoden takuu
  • kolme mallia
  • saatavana eri kokoisia täyttöpakkauksia (kaasusäiliöt ja hyttystorjuntamatot) 

Katso tuotteet

Etsi lähin jälleenmyyjä

 

 

Thermacell-hyttyskarkottimet

 

Kesällä pihalle ja mökille ilman hyttysten kiusaa!

Thermacell-hyttystorjuntalaitteet

Thermacell-mallit

Yksi Thermacell-hyttystorjuntalaite antaa tehokkaan suojan hyttysiltä noin 20 m2 alueelle. Mallista riippuen laitteen voi laittaa maahan tai pöydälle taikka työntää maahan tai asettaa ulkorakenteisiin kiinnitettyyn telineeseen. Thermacell suojaa tehokkaasti hyttysiltä ja sääskiltä. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja ‑tarvikkeet 10–12 tunnin käyttöä varten. Saatavana on valkoinen ja vihreä perinteinen MR300, valkoinen Mini Halo ‑pöytämalli ja musta Perimeter, joka sisältää kaksi laitetta, sekä kolme eri kokoista täyttöpakkausta.

Kannettava Thermacell-hyttyskarkotin: valkoinen ja vihreä

Perinteinen Thermacell-hyttystorjuntalaite

Perinteinen Thermacell-laite on ihanteellinen ratkaisu pihalle, terassille, patiolle, kuistille – kaikkialle missä vietät kesääsi. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa). Lisäksi saatavana on kolmea kokoa täyttöpakkauksia 12–120 tunnin käyttöä varten.

Tutustu tuotteisiin

Thermacell Mini Halo ‑hyttyskarkotin

Thermacell Mini Halo ‑pöytämalli

Thermacell Mini Halo on helppo ja huomaamaton tapa torjua hyttyset niin kotiterassilla kuin mökillä. Laite muodostaa 10–15 minuutissa noin 20 m2 suoja-alueen. Ajattoman muotoilunsa ansiosta kompakti Mini Halo näyttää hyvältä millä tahansa terassilla. Kätevän kokoinen Mini Halo on myös oivallinen mökkituliainen. 

Tutustu tuotteisiin

Thermacell Perimeter ‑hyttyskarkotinsarja

Thermacell Perimeter

Thermacell Perimeter ‑laitteilla torjut hyttyset noin 40 m2 alueelta. Laitteiden määrää ja paikkaa muuttamalla voit suojata haluamasi kokoisen ja muotoisen ulkoalueen. Laitteet voi asentaa seinätelineeseen tai työntää maahan. Perimeter-sarja on kätevä esimerkiksi kesäjuhlissa ja pelihetkissä pihalla. Myyntipakkauksessa on kaksi laitetta tarvikkeineen.

Tutustu tuotteisiin

Kysymyksiä Thermacellista?

Kuinka usein kaasusäiliö on vaihdettava? Laitteeni ei toimi – mikä avuksi? Miten käytetyt Thermacell-matot hävitetään?

Katso vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin:

Usein kysytyt kysymykset

Mistä Thermacellejä saa? Thermacell-laitteita ja ‑täyttöpakkauksia myydään kattavasti ympäri Suomen.

Katso jälleenmyyjähausta lähin Thermacell-myyjä:

Etsi lähin jälleenmyyjä

Thermacell-hyttystorjuntalaite mökillä

Luottokaveri kaikkialla missä vietät kesääsi!

Thermacell-jälleenmyyjät

Mistä niitä saa? Thermacell-laitteita ja ‑täyttöpakkauksia myydään kattavasti ympäri Suomen. Katso jälleenmyyjähausta lähin Thermacell-myyjä ja osta laitteet kotipihalle, mökille, lahjaksi ja tuliaiseksi!

Etsi lähin jälleenmyyjä

 

Thermacellin käyttö on helppoa

Laita kaasusäiliö ja hyttystorjuntamatto paikoilleen, kytke laite päälle ja käynnistä napista.

Katso tarkemmat käyttöohjeet

Miten Thermacell toimii?

Thermacellin avulla voit viettää aikaa ulkona mukavammin. Laite torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti noin 20 m2 suuruiselta alueelta.

Lue lisää

Lisätietoja Thermacellista

Onko sinulla kysyttävää Thermacellista? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Thermacell UKK

Thermacell-täyttöpakkaukset

Samat täyttöpakkaukset käyvät niin perinteiseen Thermacelliin, Mini Haloon kuin Perimeteriin. Täyttöpakkauksia on kolme eri kokoa, ja ne sisältävät kaasusäiliöt ja hyttystorjuntamatot 12–120 tunnin käyttöä varten.

Katso tarvikkeet

Thermacell todella toimii