fbpx Thermacell-hyttyskarkottimet | Katso lähin jälleenmyyjä

Thermacell-logo

Thermacell muuttaa käsityksen hyttysten torjunnasta

Thermacell tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä.

Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan Thermacell muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Se on lähes hajuton ja äänetön ja tekee hyttysten torjumisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta kotipihalla, terassilla ja mökillä. Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Thermacell-hyttyskarkotin kannettava

Thermacell todella toimii.

Thermacell todella toimii

Thermacell torjuu hyttyset ja hirvikärpäset erittäin tehokkaasti. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, esimerkiksi terassilla tai verannalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisella säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä tehoaine leviää halutulle oleskelualueelle. 

Thermacell on tehokas, turvallinen ja lähes hajuton. Se ei sisällä DEET-myrkkyä, iholle levitettäviä haisevia karkotteita, voiteita tai suihkeita. Thermacellin vaikuttava ainesosa on pralletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttystorjunta-aine. Sen käyttöä on aiemmin rajoittanut se, että se on lämmitettävä suhteellisen korkeaan lämpötilaan, ennen kuin se höyrystyy ja leviää ympäristöön.

Thermacell käyttää hyttystorjuntamaton lämmittämiseen butaania, joka mahdollistaa riittävän korkean lämpötilan ja pitkän käyttöajan yhdellä 12 gramman butaanisäiliöllä. Lämmitettäessä tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. 

Etsi lähin jälleenmyyjä

 

Thermacell Mini Halo torjuu hyttyset mökillä

 

 

Thermacell-laitteen ominaisuudet:

  • luo noin 20 m2 hyttysvapaan vyöhykkeen muutamassa minuutissa
  • toimii 8–12 tuntia yhdellä kaasusäiliöllä
  • tehokas
  • äänetön
  • lähes hajuton
  • ei sisällä DEET-myrkkyä
  • turvallinen, ei avoliekkiä
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Katso tuotteet

Etsi lähin jälleenmyyjä

 

 

Thermacell-hyttyskarkottimet

 

Thermacell-hyttyskarkotin puutarhassa

Tuotteet

Yksi Thermacell-laite antaa tehokkaan suojan noin 20 m2 alueelle. Mallista riippuen laitteen voi laittaa maahan tai pöydälle taikka työntää maahan tai asettaa ulkorakenteisiin kiinnitettyyn telineeseen. Thermacell suojaa tehokkaasti hyttysiltä ja sääskiltä. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja ‑tarvikkeet 8–12 tunnin käyttöä varten. Saatavana on valkoinen ja vihreä perinteinen MR-300, valkoinen Mini Halo ‑pöytämalli ja musta Perimeter, joka sisältää kaksi laitetta.

Kannettava Thermacell-hyttyskarkotin: valkoinen ja vihreä

Perinteinen Thermacell-laite

Perinteinen Thermacell-laite on ihanteellinen ratkaisu pihoille, terasseille, patioille, kuisteille – minne tahansa. Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa).

Tutustu tuotteisiin

Thermacell Mini Halo ‑hyttyskarkotin

Thermacell Mini Halo ‑pöytämalli

Thermacell Mini Halo on helppo, turvallinen ja huomaamaton tapa torjua hyttyset niin kotiterassilla kuin mökillä. Laite muodostaa 10–15 minuutissa noin 20 m2 suoja-alueen. Ajattoman muotoilunsa ansiosta kompakti Mini Halo näyttää hyvältä millä tahansa terassilla. Kätevän kokoinen Mini Halo on myös oivallinen mökkituliainen. 

Tutustu tuotteisiin

Thermacell Perimeter ‑hyttyskarkotinsarja

Thermacell Perimeter

Thermacell Perimeter ‑laitteilla torjut hyttyset noin 40 m2 alueelta. Laitteiden määrää ja paikkaa muuttamalla voit suojata haluamasi kokoisen ja muotoisen ulkoalueen. Laitteet voi asentaa seinätelineeseen tai työntää maahan. Perimeter-sarja on kätevä esimerkiksi kesäjuhlissa ja lasten pelihetkissä. Myyntipakkauksessa on kaksi laitetta tarvikkeineen.

Tutustu tuotteisiin

Mistä Thermacellejä saa?

Thermacell-laitteita ja ‑täyttöpakkauksia myydään kattavasti ympäri Suomen. Katso jälleenmyyjähausta lähin Thermacell-myyjä ja osta laitteet kotipihalle, mökille, lahjaksi ja tuliaiseksi!

Etsi lähin jälleenmyyjä

Thermacell-hyttyskarkotin mökillä

Kytke päälle ja nauti ulkoilmasta ilman hyttysiä.

Kokemuksia Thermacell-laitteista

Hanna Myllyntausta: ”Thermacell on tehnyt mökkielämästä paljon mukavampaa”

Kouvolassa asuva Hanna Myllyntausta sai muutama vuosi sitten mökkituliaisiksi Thermacell-laitteen. Nyt hän nauttii rennosta mökkielämästä Savitaipaleella ilman hyttysiä.

Lue lisää

Thermacell_kokemuksia

Camping Life Editor’s Choice ‑palkinto

Bedford, MA (Kesäkuu 2006) – Johtava kannettavien hyttystorjuntalaitteiden valmistaja Thermacell on saanut Camping Life ‑lehden Editor’s Choice ‑palkinnon. Palkinto myönnetään erinomaiselle tuotteelle, joka parantaa ulkoilmaelämäkokemuksia. Camping Life ‑lehti on tarjoaa lukijoilleen valaisevia artikkeleita mielenkiintoisista kohteista, tuotteista ja tapahtumista. Thermacellista se toteaa: ”Etkö pidä hyttysistä? Ota mukaan uusi Thermacell. Laite todella pitää hyttyset poissa."

National Home Gardening Seal of Approval ‑palkinto

Bedford, MA (Maaliskuu 2006) – Thermacell® on saanut National Home Gardening Clubin Testattu ja suositellaan -palkinnon. Palkinto annetaan tuotteille, jotka on testattu ja arvioitu jäsenten toimesta. Palkinnon saajan tulee täyttää näiden innokkaiden harrastajien, jotka viihtyvät puutarhoissaan hyttyskauden aikana aamusta iltaan, korkeat vaatimukset.

North American Fisherman Clubin hyväksymissinetti

Bedford, MA (Huhtikuu 2006) – Thermacell® on saanut Pohjois-Ameriikan kalastusklubin hyväksymissinetin. The Fisherman Seal of Approval annetaan tuotteille, jotka on arvioitu klubin jäsenten toimesta ja täyttävät aktiivikalastajien korkeat standardit. "Tämä erittäin tehokas hyttystorjuntalaite mullistaa sen miten ja milloin ihmiset viettävät aikaansa ulkoilmassa." USA:n virallisten testien mukaan jopa 98-prosenttinen torjunta antaa helpotuksen kalastajille, jotka kalastavat hyttysalueilla.

Thermacell on useasti palkittu ja toimivaksi havaittu innovaatio

98 % toimintavarmuus näkyy alan johtavien lehtien sekä järjestöjen palkintoina ja kunniamerkkeinä.

Thermacellin käyttö on helppoa

Laita kaasusäiliö ja hyttystorjuntamatto paikoilleen, kytke laite päälle ja käynnistä napista.

Katso tarkemmat käyttöohjeet

Miten Thermacell toimii?

Thermacellin avulla voit viettää aikaa ulkona mukavammin. Laite torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti noin 20 m2 suuruiselta alueelta.

Lue lisää

Lisätietoja Thermacellista

Onko sinulla kysyttävää Thermacellista? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Thermacell UKK

Thermacell-täyttöpakkaukset

Samat täyttöpakkaukset käyvät niin perinteiseen Thermacelliin, Mini Haloon kuin Perimeteriin. Täyttäpakkauksia on kolmea kokoa.

Katso tarvikkeet

Thermacell-jälleenmyyjät

Mistä niitä saa? Thermacell-laitteita ja ‑täyttöpakkauksia myydään kattavasti ympäri Suomen. Katso jälleenmyyjähausta lähin Thermacell-myyjä.

Etsi lähin jälleenmyyjä

 

Thermacell mukana retkellä