Tansun terassilämmittimet | Proviter Oy

Tansun terassilämmittimet

Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen. Kvartsilämmittimet hyödyntävät infrapunatekniikkaa lämpösäteilyn tuottamiseksi. 

Tansun-terassilämmittimet - auringon kaltaista lämpöä

Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Koska tuuli ei vie lämpöä mukanaan, on kvartsilämmitys oivallinen lämmitystapa ulkotiloissa niin kotona kuin julkisissa kohteissa.
 

Ratkaisut Jälleenmyyjät

Tansun kvartsilämmittimet

Miksi Tansun? 

Tansunilla on yli 30 vuoden kokemus kvartsilämmittimien valmistamisesta. Valmistaja on tunnettu kovista laatustandardeista, kehittäen jatkuvasti tuotteitaan pysyäkseen ajan hermolla. Kaikki Tansunin kvartsilämmittimet valmistetaan Englannissa ja lämmönlähteenä käytetään korkeatasoisia DR.Fisher- sekä OSRAM-kvartsilamppuja. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista.

Tutustu tuotteisiin 

Mikä on kvartsilämmitin? 

Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen. Kvartsilämmittimet hyödyntävät infrapunatekniikkaa lämpösäteilyn tuottamiseksi. Kvartsisäteilylämmittimet lämmittävät ainoastaan ihmisiä ja kohteita, eivät niiden välissä olevaa ilmaa. Tämän vuoksi Tansun terassilämmitin on ylivoimainen käyttömukavuudeltaan ja tehokkuudeltaan.

Lue lisää

Perinteinen lämmitin

Kvartsilämmitin

Tansun-kvartsilämmittimet sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin, niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Kvartsilämmittimien käyttökohteet

Laadukkaiden ulkolämmitinten kehittäjänä Tansun Ltd. on sitoutunut ennaltaehkäisevään ympäristöpolitiikkaan. Tansun pyrkii vähentämään tuottamaansa hiilijalanjälkeä minimoimalla valmistuksesta aiheutuvat jätteet; tehokkaammalla raaka-aineiden, energian ja vesivarojen käytöllä ja ottamalla käyttöön kierrätystekniikoita. Ympäristötavoitteita asetetaan ja päivitetään osana jatkuvaa ympäristöohjelmaa, jota auditoidaan säännöllisesti.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää Tansun-kvartsilämmittimistä? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa kuitenkin ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Lue lisää

Tansun-kvartsilämmittimiä on jo tuhansissa suomalaisissa kohteissa parvekkeista ravistolaterasseihin.

Katso kuvia kohteista

Tansun kvartsilämmittimet - paras ratkaisu ravintolaterasseille

Ravintolaterassin menestyksen kannalta on yhä tärkeämpää, että asiakkaiden viihtyvyydestä huolehditaan kaikin mahdollisin keinoin. Toimiva lämmitysratkaisu takaa sen, että asiakkaat viihtyvät terassilla pidempään. Kun lämmitys on kunnossa, terassin voi avata keväällä merkittävästi aikaisemmin ja pitää auki joka ilta pidempään. Toimiva lämmitysjärjestelmä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

Lue lisää