fbpx Tansun-terassilämmittimet | Proviter Oy

Tansun-terassilämmittimet

Tansun-säteilylämmittimet auringon kaltaista lämpöä

​​Tansun-säteilylämmitin on kvartsilämmitin, joka tuottaa lämpösäteilyä infrapunatekniikan avulla. Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen.

Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Kvartsilämmittimen lämpöä ei tuuli vie mukanaan, joten se on oivallinen lämmitystapa ulkotiloissa niin kotona, mökillä kuin julkisissa kohteissa.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Miksi Tansun? 

Tansunilla on yli 30 vuoden kokemus kvartsilämmittimien valmistamisesta. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja on tunnettu tiukoista laatustandardeistaan. Kaikki Tansun-lämmittimet valmistetaan Isossa-Britanniassa, ja lämmönlähteenä käytetään korkeatasoisia DR. FISHER- ja OSRAM-kvartsilamppuja. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista.

Tutustu tuotteisiin 

Tansun-terassilämmittimet

Mikä on kvartsilämmitin? 

Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen. Kvartsilämmittimet hyödyntävät infrapunatekniikkaa lämpösäteilyn tuottamiseksi. Kvartsisäteilylämmittimet lämmittävät ainoastaan ihmisiä ja kohteita, eivät niiden välissä olevaa ilmaa. Tämän vuoksi Tansun-terassilämmitin on ylivoimainen käyttömukavuudeltaan ja tehokkuudeltaan.

Lue lisää

Perinteinen lämmitin

Kvartsilämmitin

Tansun-kvartsilämmittimet sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin

Kvartsilämmittimien käyttökohteet

Laadukkaiden ulkolämmitinten kehittäjänä Tansun Ltd. on sitoutunut ennaltaehkäisevään ympäristöpolitiikkaan. Tansun pyrkii vähentämään tuottamaansa hiilijalanjälkeä minimoimalla valmistuksesta aiheutuvien jätteiden määrän, tehostamalla raaka-aineiden, energian ja vesivarojen käyttöä ja ottamalla käyttöön kierrätystekniikoita. Ympäristötavoitteita asetetaan ja päivitetään osana jatkuvaa ympäristöohjelmaa, jota auditoidaan säännöllisesti.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää Tansun-kvartsilämmittimistä? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa kuitenkin ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Lue lisää

Tansun-kvartsilämmittimiä on jo tuhansissa suomalaisissa kohteissa parvekkeista ravistolaterasseihin.

Katso kuvia kohteista

Tansun-kvartsilämmittimet – paras ratkaisu ravintolaterasseille

Ravintolaterassin menestyksen kannalta on yhä tärkeämpää, että asiakkaiden viihtyvyydestä huolehditaan kaikin mahdollisin keinoin. Toimiva lämmitysratkaisu takaa sen, että asiakkaat viihtyvät terassilla pidempään. Kun lämmitys on kunnossa, terassin voi avata keväällä merkittävästi aikaisemmin ja pitää auki joka ilta pidempään. Toimiva lämmitysjärjestelmä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

Lue lisää