fbpx Tansun-terassilämmittimet | Proviter Oy

Tansun-terassilämmittimet auringon kaltaista lämpöä

​​Tansun-terassilämmitin on kvartsilämmitin, joka tuottaa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen.

Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Kvartsilämmittimen lyhytaaltoista infrapunalämpöä ei tuuli vie mukanaan, joten se on oivallinen lämmitystapa ulkotiloissa niin kotona, mökillä kuin ravintolan terassillakin.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Miksi Tansun-kvartsilämmitin? 

Tansun on laadukas kvartsilämmitin, joka tuottaa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Se on turvallinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu. Lämmönlähteenä käytetään laadukkaita Dr. Fischer- ja Osram-kvartsilamppuja, joilla saadaan suurin lämmitysteho. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista, mikä varmistaa parhaan mahdollisen lämmönsuuntauksen. Laadukkaiden lamppujen ja runkojen ansiosta Tansun-kvartsilämmittimet saavuttavat jopa 96 % energiatehokkuuden. Niiden käyttökustannukset ovat noin 2–3,2 snt/h/m².

Tansun-lämmittimet on helppo asentaa ja ne ovat huoltovapaita. Ne alkavat lämmittää kohdetta välittömästi.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin 

Tansun-terassilämmittimet

Miksi kvartsilämmitin? 

Terassilämmittimiä on monenlaisia: valittavana on mm. kaasu-, vastus- ja infrapunalämmittimiä. Infrapunalämmittimiä on lyhyt-, keskipitkä- ja pitkäaaltoisia. Lyhytaaltoinen infrapunasäteily läpäisee ilman tehokkaimmin. Kvartsilämmittimet tuottavat lyhytaaltoista infrapunalämpöä, joka lämmittää ainoastaan ihmisiä ja kohteita, ei niiden välissä olevaa ilmaa.

Kaasu- ja vastuslämmittimet muuttavat n. 40 % käyttämästään energiasta lämmöksi. Keskipitkän aallonpituuden infrapunalämmittimillä sekä heikkolaatuisilla kvartsilämmittimillä luku on n. 60 %. Laadukkailla kvartsilämmittimillä päästään jopa 96 % energiatehokkuuteen.
 

Lue lisää

Perinteinen lämmitin

Kvartsilämmitin

Tansun-kvartsilämmittimet sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin ulko- ja sisätiloihin

Kvartsilämmittimien käyttökohteet

Laadukkaiden ulkolämmittimien kehittäjänä Tansun Ltd. on sitoutunut ennaltaehkäisevään ympäristöpolitiikkaan. Tansun pyrkii vähentämään tuottamaansa hiilijalanjälkeä minimoimalla valmistuksesta aiheutuvien jätteiden määrän, tehostamalla raaka-aineiden, energian ja vesivarojen käyttöä ja ottamalla käyttöön kierrätystekniikoita. Ympäristötavoitteita asetetaan ja päivitetään osana jatkuvaa ympäristöohjelmaa, jota auditoidaan säännöllisesti.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää Tansun-terassilämmittimistä? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa kuitenkin ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Lue lisää

Tansun-terassilämmittimiä on jo tuhansissa suomalaisissa kohteissa parvekkeista ravintolaterasseihin.

Katso kuvia kohteista

Tansun-terassilämmittimet – paras ratkaisu ravintolaterasseille

Ravintolaterassin menestyksen kannalta on yhä tärkeämpää, että asiakkaiden viihtyvyydestä huolehditaan kaikin mahdollisin keinoin. Toimiva lämmitysratkaisu takaa sen, että asiakkaat viihtyvät terassilla pidempään. Kun lämmitys on kunnossa, terassin voi avata keväällä merkittävästi aikaisemmin ja pitää auki joka ilta pidempään. Toimiva lämmitysjärjestelmä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

Lue lisää