Tansun-terassilammitin_logo

Tansun-terassilämmitin  kun laatu ratkaisee

​​Tansun-terassilämmitin on kvartsilämmitin, joka tuottaa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen.

Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesä- ja syysilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Kvartsilämmittimen lyhytaaltoista infrapunalämpöä ei tuuli vie mukanaan, joten se on oivallinen lämmitystapa ulkotiloissa niin kotona, mökillä kuin ravintolan terassillakin.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Tansun-terassilammitin

Miksi Tansun-kvartsilämmitin? 

Tansun on laadukas kvartsilämmitin, joka tuottaa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Se on turvallinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu. Lämmönlähteenä käytetään laadukkaita Dr. Fischer- ja Osram-kvartsilamppuja, joilla saadaan suurin lämmitysteho. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista, mikä varmistaa parhaan mahdollisen lämmönsuuntauksen. Laadukkaiden lamppujen ja runkojen ansiosta Tansun-kvartsilämmittimet saavuttavat jopa 96 % energiatehokkuuden. Niiden käyttökustannukset ovat noin 2–3,2 snt/h/m².

Tansun-lämmittimet on helppo asentaa ja ne ovat huoltovapaita. Ne alkavat lämmittää kohdetta välittömästi.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin 

Tansun-terassilämmittimet ravintolan terassilla

Miksi kannattaa hankkia kvartsilämmitin? 

Markkinoilla on monenlaisia terassilämmittimiä: valittavana on mm. kaasu-, vastus- ja infrapunalämmittimiä. Infrapunalämmittimiä on lyhyt-, keskipitkä- ja pitkäaaltoisia. Lyhytaaltoinen infrapunasäteily läpäisee ilman tehokkaimmin. Kvartsilämmittimet tuottavat lyhytaaltoista infrapunalämpöä, joka lämmittää ainoastaan ihmisiä ja kohteita, ei niiden välissä olevaa ilmaa.

Kaasu- ja vastuslämmittimet muuttavat n. 40 % käyttämästään energiasta lämmöksi. Keskipitkän aallonpituuden infrapunalämmittimillä sekä heikkolaatuisilla kvartsilämmittimillä luku on n. 60 %. Tansunin kaltaisilla laadukkailla kvartsilämmittimillä päästään jopa 96 % energiatehokkuuteen.
 

Lue lisää

Etsi lähin jälleenmyyjä

Perinteinen lämmitin

Kvartsilämmitin

Tansun-kvartsilämmittimet sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin ulko- ja sisätiloihin

Tansun-valikoimasta löytyy laadukkaat ja tyylikkäät lämmittimet koti- ja mökkiterassille, parvekkeelle ja patiolle. Tansun-lämmittimet sopivat erinomaisesti myös ravintolaterassien, liikuntahallien, tehtaiden ja muiden teollisuustilojen tehokkaaseen lämmittämiseen. Vetoisten tilojen, kuten katsastuskonttoreiden ja korjaamohallien, lämmityskuluja voi pienentää huomattavasti Tansun-kvartsilämmittimillä, koska lämpö voidaan kohdentaa haluttuihin paikkoihin.

Kvartsilämmittimien käyttökohteet

Ympäristövastuu

Tansun Ltd. on sitoutunut ennaltaehkäisevään ympäristöpolitiikkaan ja seuraa jatkuvasti toimintansa ympäristövaikutuksia. Yritys asettaa ympäristötavoitteita ja päivittää niitä osana jatkuvaa, säännöllisesti auditoitavaa ympäristöohjelmaansa.

Lue lisää

Lisätietoa Tansunista

Onko sinulla kysyttävää Tansun-terassilämmittimistä? Voit ottaa meihin yhteyttä, mutta kannattaa kuitenkin ensin lukea yleisimmät kysymykset täältä.

Lue lisää

Tansun-kohdekuvia

Tansun-terassilämmittimiä on tuhansissa kohteissa parvekkeista ravintolaterasseihin Suomessa ja muualla Euroopassa.

Katso kuvia kohteista

Tansun-terassilämmittimet – paras ratkaisu ravintolaterasseille

Ravintolaterassin menestyksen kannalta on yhä tärkeämpää, että asiakkaiden viihtyvyydestä huolehditaan kaikin mahdollisin tavoin. Toimiva lämmitysratkaisu takaa, että asiakkaat viihtyvät terassilla pidempään. Kun lämmitys on kunnossa, terassin voi avata keväällä merkittävästi aikaisemmin ja pitää auki joka ilta pidempään. Myös syksyllä terassi houkuttelee asiakkaita, kun siellä on tehokas lämmitys. Toimiva lämmitysjärjestelmä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

Lue lisää

Tansun-terassilämmitin ravintolassa