Tansun terassilämmittimet - auringon kaltaista lämpöä | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Tansun Sorrento terassilämmitin 6 kW

Tansun terassilämmittimet - auringon kaltaista lämpöä

Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Koska tuuli ei vie lämpöä mukanaan, on kvartsilämmitys oivallinen lämmitystapa ulkotiloissa niin kotona kuin julkisissa kohteissa.

Mikä on kvartsilämmitin? Kvartsilämmitin on kustannus- ja energiatehokas vaihtoehto monenlaisten tilojen lämmittämiseen. Kvartsilämmittimet hyödyntävät infrapunatekniikkaa lämpösäteilyn tuottamiseksi. Kvartsisäteilylämmittimet lämmittävät ainoastaan ihmisiä ja kohteita, eivät niiden välissä olevaa ilmaa. Tämän vuoksi Tansun terassilämmitin on ylivoimainen käyttömukavuudeltaan ja tehokkuudeltaan.

Lue lisää kvartsiterassilämmittimien eduista

Miksi Tansun? Tansunilla on yli 30 vuoden kokemus kvartsilämmittimien valmistamisesta. Valmistaja on tunnettu kovista laatustandardeista, kehittäen jatkuvasti tuotteitaan pysyäkseen ajan hermolla. Kaikki Tansunin kvartsilämmittimet valmistetaan Englannissa ja lämmönlähteenä käytetään korkeatasoisia DR.Fisher- sekä OSRAM-kvartsilamppuja. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista.

Katso Tansunin jälleenmyyjät Suomessa

Mitä vaihtoehtoja? Tansun terassilämmittimet on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitysratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Tuotevalikoimasta löydät kvartsilämmittimen juuri sinun käyttötarkoitukseesi oli kyse sitten lasitetusta parvekkeesta tai suuremmasta terassista.

Lue lisää: