Mosquito Magnet hyttysansat | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Mosquito Magnet hyttysansat

Mosquito Magnet hyttysansat

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan poistaa pihaltasi.

Mosquito Magnet vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkäaikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Tämä ansa aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, tuottaen havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä. 

Laite on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon ja alkuperäiseen Mosquito Magnetiin voit luottaa ongelmallisimpana hyttysvuonnakin.


"Testiryhmän laitteista ylivoimaisesti helpoimmin käyttöön otettava on Mosquito Magnet. Mitään työkaluja ei tarvita, eikä mitään ruuveja tai siipimuttereita tarvitse väännellä. Jalustasta käännetään tukijalka ulos ja pujotetaan pystytolppa paikalleen."

"Selkeästi eniten hyttysiä keräsi Mosquito Magnet. Se ei myöskään imenyt nieluunsa yöperhosia tai hyödyllisiä hyönteisiä, kuten mehiläisiä tai ampiaisia. Ensimmäisen testiviikon aikana hyttysiä kerääntyi verkkopussiin noin neljänneslitra eli laitteen valmistajan laskelmien mukaan jopa noin 10000 kappaletta."

Tekniikan Maailma 11/2011

,