Miten se toimii? | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Mosquito Magnet Executive

Miten se toimii?

1. Houkuttaa

Mosquito Magnet vapauttaa ilmaan tauotta hiilidioksiidivirtaa, joka tutkitusti houkuttelee hyttyset ansalle.

2. Kaappaa

Käyttäen patentoitua CounterFlow-teknologiaa, hyttyset ja muut pistävät hyönteiset imeytyvät laitteen suuaukon kautta verkkoon, jossa ne kuivuvat ja kuolevat 24-72h kuluessa.

3. Kontrolloi

Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymisprosessia, käytännössä poistaen niiden aiheuttaman häiriön ja kiusan pihapiiristä koko kesäkauden ajaksi.

 

Houkutusjärjestelmä

Mosquito Magnet® houkuttaa sekä kaappaa hyttyset ja muut purevat tai pistävät hyönteiset, jotka lisääntyvät alueella. Hyttyset seuraavat yleensä ihmisten uloshengityksestä tulevaa hiilidioksidia ja lämpöä. Mosquito Magnet® houkuttelee hyönteiset tuottamalla jatkuvasti hiilidioksidia, lämpöä sekä vettä. Patentoitu Counterflow™ -järjestelmä imee tehokkaasti hyönteiset laitteen sisällä olevaan verkkoon samalla kun laite tuottaa ulospäin hiilidioksidia. Hyttysten ollessa verkossa ne kuolevat nestehukkaan 24 tunnin sisällä.

Hyttysten pyydystäminen tehokkaasti läpi kauden

Toisin kuin monet muut hyttyspyydykset, Mosquito Magnet® ei vain pyydystä ja tapa hyttysiä vaan rajoittaa myös tehokkaasti uuden hyttyskannan syntymistä. Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymissykliä ja lopulta pysäyttävän sen kokonaan. Jos haluat nauttia ulkona olosta ja vähentää tehokkaasti hyttysten määrää, on Mosquito Magnet® ainoa oikea vaihtoehto.