Ansan sijoittaminen | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Mosquito Magnet Independence

Ansan sijoittaminen

Ansan oikea sijoittaminen on ensiarvoisen tärkeää hyvien tulosten saavuttamiseksi. Kun hyttysansa on sijoitettu oikein, hyttyset lentävät siihen, pihalla olevien ihmisten kimppuun käymisen sijaan. Parhaisiin tuloksiin päästäksesi seuraa alla olevia ohjeita ansan sijoittamisesta:

Määritä hyttysten kehittymis- ja lepopaikat

Mosquito Magnet on sijoitettava hyttysten kehittymis- ja lepopaikkojen (seisova vesi, lätäköt, kuusikot, pensaat jne.) ja ihmisten oleskelualueiden väliin, jotta hyttyset saadaan pyydystettyä ennen kuin ne pääsevät ihmisten kimppuun.

Sijoita ansa pois ihmisten luota

Sijoita ansa lähelle kehittymis- ja lepopaikkoja, kauas ihmisten oleskelualueilta. Normaalisti n. 10-15 metriä on riittävä etäisyys.

Sijoita hyttysansa tuulen yläpuolelle hyttysten kehittymis- ja lepopaikkoihin nähden

Hyttyset lentävät vastatuuleen etsiessään ateriaa. Kun naarashyttynen on päässyt imemään verta, sen paino on tuplaantunut ja se liitelee myötätuuleen kehittymispaikalle.

Sijoita ansa avoimelle paikalle

Hiilidioksidi on ilmaa painavampaa ja pysyy tästä syystä lähellä maan pintaa. Jos maastossa on korkeaa heinää tai muuta kasvillisuutta, se heikentää hiilidioksidin leviämistä ja laitteen tehoa.

Sijoita ansa varjoisaan paikkaan

Hyttyset eivät pidä auringon lämmöstä ja välttävät aurinkoisiin paikkoihin lentämistä.