Tarina Mosquito Magnetin takaa | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.
Mosquito Magnet Vanhat Mallit

Mosquito Magnetin tarina

Yhdysvaltalainen hyönteistutkimusyritys American Biophysics kehitti 90-luvun alussa laitteen, jolla he pystyivät keräämään hyttysiä ja muita vertaimeviä hyönteisiä näytteiksi omiin tutkimuksiinsa. Laite keräsi hyönteisiä erittäin tehokkaasti ja pian muutkin alan yritykset kuulivat tuotteesta ja halusivat ostaa sellaisen omaan käyttöönsä.  Seurauksena tästä American Biophysics alkoi valmistaa laitteita myös myyntiin.

Vuonna 1998 yrityksen toimitusjohtajaksi tuli Ray Iannetta, joka huomasi, että heillä on käsissään ainutlaatuinen tuote, jolla voisi olla merkittävä potentiaali myös kuluttajamarkkinoilla. Vielä samana vuonna ensimmäiset tuotteet tulivat kuluttajien ulottuville ja samalla se sai nimen Mosquito Magnet. Tuotteet sai paljon huomiota mediassa ja maine toimivana ratkaisuna alkoi levitä. Vuonna 2002 yrityksen liikevaihto oli 25-kertaistunut vuodesta 1998 ja Forbes palkitsi sen eniten kasvaneena yksityisyrityksenä Yhdysvalloissa.

Näin nopea kasvu toi kuitenkin mukanaan ongelmia ja erinäisten vaiheiden jälkeen vuonna 2007 Woodstream Corporation osti tuotemerkin sekä tuotteet ja alkoi valmistaa niitä omissa tehtaissaan Knoxvillessä ja Kiinassa. Woodstream on tehnyt viimeisten vuosien varrella merkittäviä panostuksia tuotekehittelyyn ja vaikka tuotteiden ulkonäkö ei ole vuosien varrella paljonkaan muuttunut, ovat ne tuotekehittelyn ansiosta vuosi vuodelta tehokkaampia ja varmatoimisempia.