Mosquito Magnet hyttysansat | Proviter Oy

Mosquito Magnet hyttysansat

Mosquito Magnet

Mosquito Magnet -hyttysansa on pysyvä ratkaisu hyttysongelmaan,
se poistaa hyttyset tehokkaasti jopa 4000m2 alueelta.

Mosquito Magnet® -hyttysansa houkuttelee hyttysiä tehokkaasti. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Patentoitu CounterFlow™-teknologia takaa pyydyksen tehon. Hyttysansan käyttö on helppoa ja turvallista ja se aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.   Mosquito Magnet® alkaa toimia heti, tuoden pysyvän ratkaisun hyttysongelmaan koko kesäksi. 
 

Ratkaisut Jälleenmyyjät

Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet Pioneer

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan poistaa pihaltasi.

Mosquito Magnet vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkäaikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Tämä ansa aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, tuottaen havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä. 

Laite on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon ja alkuperäiseen Mosquito Magnetiin voit luottaa ongelmallisimpana hyttysvuonnakin.

Oikea laite oikeaan ympäristöön.

Toisin kuin monet muut hyttyspyydykset, Mosquito Magnet® ei vain pyydystä ja tapa hyttysiä vaan rajoittaa myös tehokkaasti uuden hyttyskannan syntymistä. Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymissykliä ja lopulta pysäyttävän sen kokonaan. Jos haluat nauttia ulkona olosta ja vähentää tehokkaasti hyttysten määrää, on Mosquito Magnet® ainoa oikea vaihtoehto.

Mosquito Magnet Pioneer

Pioneer

Pioneer-malli soveltuu parhaiten alueille, joissa hyttysten määrä on keskisuuri.

Tutustu tuotteeseen

Independence

Independence-malli soveltuu erinomaisesti alueille, joissa hyttysten määrä on suuri.

Tutustu tuotteeseen

Executive

Executive-malli sopii suurille alueille, joissa hyttysongelma on erittäin suuri.

Tutustu tuotteeseen

Miten se toimii?

Houkutusjärjestelmä

Mosquito Magnet® houkuttaa sekä kaappaa hyttyset ja muut purevat tai pistävät hyönteiset, jotka lisääntyvät alueella. Hyttyset seuraavat yleensä ihmisten uloshengityksestä tulevaa hiilidioksidia ja lämpöä. Mosquito Magnet® houkuttelee hyönteiset tuottamalla jatkuvasti hiilidioksidia, lämpöä sekä vettä. Patentoitu Counterflow™ -järjestelmä imee tehokkaasti hyönteiset laitteen sisällä olevaan verkkoon samalla kun laite tuottaa ulospäin hiilidioksidia. Hyttysten ollessa verkossa ne kuolevat nestehukkaan 24 tunnin sisällä.

1. Houkuttaa

Mosquito Magnet vapauttaa ilmaan tauotta hiilidioksiidivirtaa, joka tutkitusti houkuttelee hyttyset ansalle

2. Kaappaa

Käyttäen patentoitua CounterFlow-teknologiaa, hyttyset ja muut pistävät hyönteiset imeytyvät laitteen suuaukon kautta verkkoon, jossa ne kuivuvat ja kuolevat 24-72h kuluessa.

3. Kontrolloi

Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymisprosessia, käytännössä poistaen niiden aiheuttaman häiriön ja kiusan pihapiiristä koko kesäkauden ajaksi.

Käyttökokemuksia

"Meillä ollut käytössä siitä asti kun tuli markkinoille, hyväksi on todettu ja naapurikin laittoi kun huomasi, että meillä on vähemmän sääskiä kuin heillä. Hyvä tuote." (Sirpa Jauhiainen)

Katso lisää

"Viime kesänä hankittiin, oli pakko kun itikat tunkivat nukkuvan lapsen rattaisiin ja joka paikkaan. Jo muutaman viikon kuluttua alkoi tehota." (Jenni K.)

"Paras ostos, toiminnassa ollut yli 5 vuotta. Kerran huollettu valtuutetulla liikkeellä. Yhtä en vaihtaisi. Lapissa riittää ötököitä... Tuppaa sääskipopulaatio pienenemään, tosi on." (Esa K.)​

Mosquito Magnetin tarina

Yhdysvaltalainen hyönteistutkimusyritys American Biophysics kehitti 90-luvun alussa laitteen, jolla he pystyivät keräämään hyttysiä ja muita vertaimeviä hyönteisiä näytteiksi omiin tutkimuksiinsa. Laite keräsi hyönteisiä erittäin tehokkaasti ja pian muutkin alan yritykset kuulivat tuotteesta ja halusivat ostaa sellaisen omaan käyttöönsä. Seurauksena tästä American Biophysics alkoi valmistaa laitteita myös myyntiin.

Vuonna 1998 yrityksen toimitusjohtajaksi tuli Ray Iannetta, joka huomasi, että heillä on käsissään ainutlaatuinen tuote, jolla voisi olla merkittävä potentiaali myös kuluttajamarkkinoilla. Vielä samana vuonna ensimmäiset tuotteet tulivat kuluttajien ulottuville ja samalla se sai nimen Mosquito Magnet. Tuotteet sai paljon huomiota mediassa ja maine toimivana ratkaisuna alkoi levitä. Vuonna 2002 yrityksen liikevaihto oli 25-kertaistunut vuodesta 1998 ja Forbes palkitsi sen eniten kasvaneena yksityisyrityksenä Yhdysvalloissa.

Näin nopea kasvu toi kuitenkin mukanaan ongelmia ja erinäisten vaiheiden jälkeen vuonna 2007 Woodstream Corporation osti tuotemerkin sekä tuotteet ja alkoi valmistaa niitä omissa tehtaissaan Knoxvillessä ja Kiinassa. Woodstream on tehnyt viimeisten vuosien varrella merkittäviä panostuksia tuotekehittelyyn ja vaikka tuotteiden ulkonäkö ei ole vuosien varrella paljonkaan muuttunut, ovat ne tuotekehittelyn ansiosta vuosi vuodelta tehokkaampia ja varmatoimisempia.

Mosquito Magnetin historia

 

Testit

Tekniikan Maailma 11/2011

"Selkeästi eniten hyttysiä keräsi Mosquito Magnet. Se ei myöskään imenyt nieluunsa yöperhosia tai hyödyllisiä hyönteisiä, kuten mehiläisiä tai ampiaisia. Ensimmäisen testiviikon aikana hyttysiä kerääntyi verkkopussiin noin neljänneslitra eli laitteen valmistajan laskelmien mukaan jopa noin 10000 kappaletta."

Lue koko testi