fbpx Mosquito Magnet -hyttysansat | Kesä ilman hyttysiä

Mosquito Magnet

Mosquito Magnet
-hyttysansa on pysyvä ratkaisu hyttysongelmaan!

Mosquito Magnet® ‑hyttysansa houkuttelee hyttysiä tehokkaasti. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Poistaa hyttyset tehokkaasti niin koti- kuin mökkipihalta.

Hyttysansan käyttö on helppoa ja turvallista. Ansa aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, ja tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä. Mosquito Magnet® alkaa toimia heti ja tuo pysyvän ratkaisun hyttysongelmaan koko kesäksi. Patentoitu CounterFlow™-teknologia takaa pyydyksen tehon.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Mosquito Magnet ‑hyttysansa

Mosquito Magnet ‑hyttysansan verkon vaihto

Mosquito Magnet ‑hyttysansat

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla voit poistaa hyttyset, mäkäräiset ja muut verta imevät hyönteiset pihaltasi

Mosquito Magnet® vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkäaikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Mosquito Magnet ‑hyttysansa aloittaa hyttysten pyydystämisen välittömästi käynnistyksen jälkeen ja saa aikaan selkeitä tuloksia jo muutamassa päivässä. 

Laite on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi se on suojattu patenteilla. Aitoon ja alkuperäiseen Mosquito Magnetiin voit luottaa ongelmallisimpanakin hyttysvuonna.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Miten Mosquito Magnet ‑hyttysansa toimii?

Houkutusjärjestelmä

Hyttyset löytävät kohteensa seuraamalla ihmisen uloshengityksestä tulevaa hiilidioksidia ja lämpöä. Mosquito Magnet® houkuttelee hyttysiä ja muita verta imeviä hyönteisiä toimimalla kuten ihminen: se tuottaa jatkuvasti hiilidioksidia, lämpöä ja vettä. Patentoitu CounterFlow™-järjestelmä imee tehokkaasti hyönteiset laitteen sisällä olevaan verkkoon, jossa ne kuolevat noin 24 tunnin kuluessa.

1. Houkuttelee

Mosquito Magnet vapauttaa ilmaan tauotta hiilidioksidia, joka tutkitusti houkuttelee hyttyset ansalle.

2. Kaappaa

Patentoidun CounterFlow-teknologian avulla laite imee hyttyset laitteen suuaukon kautta verkkoon, jossa ne kuivuvat ja kuolevat 24–72 tunnin kuluessa.

3. Estää lisääntymistä

Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymisprosessia ja käytännössä poistavan ne pihapiiristä koko kesäkauden ajaksi.

Oikea laite oikeaan ympäristöön.

Toisin kuin monet muut hyttyspyydykset, Mosquito Magnet® ei vain pyydystä ja tapa hyttysiä vaan myös rajoittaa tehokkaasti uuden hyttyskannan syntymistä. Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymissykliä ja lopulta pysäyttävän sen kokonaan. Mosquito Magnet on ratkaisu sinulle, joka haluat nauttia ulkona olosta ja vähentää oikeasti hyttysten määrää pihallasi.

 

Mosquito Magnet hyttysansa Pioneer

Mosquito Magnet hyttysansa Executive

Laite
malli#
Pioneer
#MM4200
Executive
#MM3300
Virtalähde Sähköjohto + muuntaja Ladattava akku
Kattavuus (noin) 4000m² 4000m²
Verkon vetoisuus Pieni (n.30 000 hyttystä) Suuri (n.60 000 ‑ 80 000 hyttystä)
Takuu 1 vuosi ostopäivästä kuittia vastaan 1 vuosi ostopäivästä kuittia vastaan
SVH 649,00€ 1399,00€
MYYNTIPAKKAUKSESSA
Hyttysverkko X X
Muuntaja + johto X  
Akku + laturi   X
OMINAISUUDET
Johdoton   X
Pyörällinen jalusta   X
LCD-näyttö   X
Luo tarvitsemansa sähkövirran   X
     
  Tutustu tuotteeseen Tutustu tuotteeseen

Mistä niitä saa?

Mosquito Magnet ‑hyttysansoja myydään ympäri Suomen. Katso jälleenmyyjähausta lähin jälleenmyyjä ja osta omasi kotiin tai mökille.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Käyttökokemuksia

"Meillä ollut käytössä siitä asti kun tuli markkinoille, hyväksi on todettu ja naapurikin laittoi kun huomasi, että meillä on vähemmän sääskiä kuin heillä. Hyvä tuote." (Sirpa Jauhiainen)

Katso lisää

"Viime kesänä hankittiin, oli pakko kun itikat tunkivat nukkuvan lapsen rattaisiin ja joka paikkaan. Jo muutaman viikon kuluttua alkoi tehota." (Jenni K.)

"Paras ostos, toiminnassa ollut yli 5 vuotta. Kerran huollettu valtuutetulla liikkeellä. Yhtä en vaihtaisi. Lapissa riittää ötököitä... Tuppaa sääskipopulaatio pienenemään, tosi on." (Esa K.)​

Mosquito Magnetin tarina

Yhdysvaltalainen hyönteistutkimusyritys American Biophysics kehitti 1990-luvun alussa laitteen, jolla tutkijat pystyivät keräämään hyttysiä ja muita vertaimeviä hyönteisiä näytteiksi omiin tutkimuksiinsa. Laite keräsi hyönteisiä erittäin tehokkaasti, ja pian muutkin alan yritykset kuulivat tuotteesta ja halusivat ostaa sellaisen omaan käyttöönsä. Niinpä American Biophysics alkoi valmistaa laitteita myös myyntiin.

Vuonna 1998 yrityksen toimitusjohtajaksi tuli Ray Iannetta, joka huomasi, että heillä on käsissään ainutlaatuinen tuote, jolla voisi olla merkittävä potentiaali myös kuluttajamarkkinoilla. Vielä samana vuonna ensimmäiset tuotteet tulivat kuluttajien ulottuville ja samalla laite sai nimen Mosquito Magnet. Tuotteet saivat paljon huomiota mediassa, ja niiden maine toimivana ratkaisuna alkoi levitä. Vuonna 2002 yrityksen liikevaihto oli 25-kertaistunut vuodesta 1998 ja Forbes palkitsi sen eniten kasvaneena yksityisyrityksenä Yhdysvalloissa.

Nopea kasvu aiheutti kuitenkin myös ongelmia, ja erinäisten vaiheiden jälkeen vuonna 2007 Woodstream Corporation osti tuotemerkin ja tuotteet ja alkoi valmistaa niitä omissa tehtaissaan Knoxvillessä ja Kiinassa. Woodstream on panostanut vuosien mittaan huomattavasti tuotekehitykseen. Vaikka tuotteiden ulkonäkö ei ole vuosien varrella juurikaan muuttunut, laitteet ovat vuosi vuodelta tehokkaampia ja niiden toimintavarmuus on parempi.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Mosquito Magnetin historia

 

Testit

Tekniikan Maailma 11/2011

"Selkeästi eniten hyttysiä keräsi Mosquito Magnet. Se ei myöskään imenyt nieluunsa yöperhosia tai hyödyllisiä hyönteisiä, kuten mehiläisiä tai ampiaisia. Ensimmäisen testiviikon aikana hyttysiä kerääntyi verkkopussiin noin neljänneslitra eli laitteen valmistajan laskelmien mukaan jopa noin 10000 kappaletta."

Lue koko testi