Logosol Smart Line -puunkäsittelytuotteet | Proviter Oy

Logosol Smart Line -puunkäsittelytuotteet

EGO - Power beyond belief

Logosol Smart Line -puunkäsittelytuotteet

Uusi Logosol Smart Line -tuoteryhmämme sisältää kolme puun sahaamiseen ja pilkkomiseen liittyvää innovatiivista, tehokasta ja turvallista tuotetta.

Ratkaisut Jälleenmyyjät

Smart Holder -sahapukki

Smart Holder -sahapukki helpottaa sahaustöitä merkittävästi. Puu kiilautuu paikalleen automaattisesti, kun se asetetaan Smart Holderiin. Sen avulla saadaan eliminoitua 80 % onnettomuuksista, jotka sattuvat sahauksen yhteydessä, kuten puun liikkuminen tai moottorisahan terän jumiutuminen puun kiilatessa sitä. Smart Holder taittuu kasaan hetkessä, jolloin se ei vaadi paljon varastotilaa. Kokoontaitettuna sen koko on 1180 x 380 x 50 mm.

Tutustu tuotteeseen

 

 

Smart Splitter -puunpilkkoja

Smart Splitter -puunpilkkoja on älykäs tapa pilkkoa puut. Se on turvallinen, joten sitä voivat käyttää kaikki perheenjäsenet. Metalliterä asetetaan paikkaan, josta halutaan klapin halkeavan, ja terää lyödään ohjurissa olevalla painolla, jolloin kaikki iskut sattuvat samaan kohtaan ja puu halkeaa helposti. Mukana kaikki käyttöönottoon tarvittava, mukaan lukien poranterä, jolla tehdään reikä hakkuupölkkyyn metalliohjuria varten. Ruotsalainen patentoitu tuote, jota on myyty yli 500 000 kpl. Maksimi puun pituus 55 cm, suositeltu puun pituus 40 cm, iskijän paino 3,5 kg, kokonaispaino 9,5 kg. 

Tutustu tuotteeseen

 

 

smart pusher

Smart Pusher -puunkaataja

Ainutlaatuinen Smart Pusher -tukkivinssi takaa, että puu kaatuu haluttuun suuntaan. Sitä ei ole tarkoitettu puun kaatamiseen vaan ainoastaan lisäämään puunkaatotarkkuutta avittamalla puun kaatumista haluttuun suuntaan enintään 500 kg voimalla.

Tutustu tuotteeseen