Logosol Smart Line puunkäsittelytuotteet | Proviter Oy

Logosol Smart Line puunkäsittelytuotteet

EGO - Power beyond belief

Logosol Smart Line puunkäsittelytuotteet.

Logosol Smart Line puunkäsittelytuotteet on uusi tuoteryhmä vuodelle 2018 ja pitää sisällään kolme puun sahaamiseen ja pilkkomiseen liittyvää innovatiivista, tehokasta ja turvallista tuotetta.

Ratkaisut Jälleenmyyjät

Smart Holder -sahapukki

Smart Holder -sahapukki helpottaa merkittävästi sahaustöitä. Puu kiilautuu paikalleen automaattisesti, kun se asetetaan Smart Holderiin. Sen avulla saadaan eliminoitua 80 % onnettomuuksista, jotka sattuvat sahauksen yhteydessä, kuten puun liikkuminen sahauksen yhteydessä tai moottorisahan terän jumiutuminen puun kiilatessa sitä. Smart Holder taittuu kasaan hetkessä, jolloin se ei vaadi paljon varastotilaa. Kokootaitettuna sen koko on 1180 x 380 x 50 mm.

Tutustu tuotteeseen

 

 

Smart Splitter -puunpilkkoja

Smart Splitter -puunpilkkoja on älykäs tapa pilkkoa puut. Se on turvallinen, jolloin sitä voivat käyttää kaikki perheenjäsenet. Metalliterä asetetaan paikkaan, josta halutaan klapin halkeavan ja terää lyödään ohjurissa olevalla painolla, jolloin kaikki iskut sattuvat tasan samaan kohtaan ja puu halkeaa helposti. Mukana kaikki käyttöönottoon tarvittavat mukaan lukien poranterä, jolla tehdään reikä hakkuupölkkyyn metalliohjuria varten. Ruotsalainen patentoitu tuote, jota on myyty yli 500 000 kpl. Max puun pituus 55 cm, suosiltu puun pituus 40 cm, iskijän paino 3,5 kg, kokonaispaino 9,5 kg. 

Tutustu tuotteeseen

 

 

Smart Pusher -tukkivinssi

Ainutlaatuinen Smart Pusher -tukkivinssi taka, että puu kaatuu haluttuun suuntaan. Smart Pusher parantaa puunkaatotarkkuutta ja siten turvallisuutta merkittävästi. Se työntää puuta satojen kilojen voimalla haluttuun suuntaan. Sitä voivat käyttää niin amatöörit kuin ammattilaisetkin. Pituus: 165-240 cm, paino 13 kg.

Tutustu tuotteeseen