Pro-sarja | Proviter Oy

Pro-sarja

SUPERKESTÄVÄ, SUPERVOIMAKAS. ESITTELYSSÄ UUSI PRO-SARJA. 

Luodessamme uutta Pro-sarjaa asetimme standardimme erittäin korkealle. Emme tyytyneet vain määrittelemään uudelleen mitä akkukoneilla voi tehdä – halusimme voiman ja suorituskyvyn, joka ylittää polttomoottorikoneiden vastaavat. Pro-sarja on suunniteltu työskentelemään kovemmin, koko päivän joka päivä, haastavimmissakin olosuhteissa. Tämä mallisto vie bensiinivapaan työskentelyn kokonaan uudelle tasolle taaten korkean tuottavuuden. Yksi suuri hyöty, jonka saavutat valitsemalla EGOn vähän tärisevät akkukoneet on se, kuinka ne auttavat sinua välttymään tärinätaudilta, joka tunnetaan myös valkosormisuutena. Se aiheuttaa kivuliaita ja vammauttavia häiriöitä verisuonissa, hermoissa ja nivelissä.

Tehty kestämään

Kaikki Pro-sarjan koneet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä pitkään, jolloin voit minimoida koneidesi huoltoajan. Koska ne ovat hiljaisempia, kevyempiä ja niiden tärinä on vähäisempää eivätkä ne tuota pakokaasuja, voit työskennellä miellyttävästi pidempään. Uusi mallisto – sama yhteensopivuus. EGO on nimi, johon voit luottaa. Koska meillä on pitkä historia akkuteknologian edelläkävijänä, tiedämme, että akkujen, reppuakkujen, valjaiden ja koneiden yhteensovittaminen on elintärkeää. Tämä täydellinen joustavuus jatkuu Pro-sarjan mukana.

Suunniteltu niin, että voit työskennellä koko päivän

Hiiliharjattomalla moottorilla ja vähemmillä liikkuvilla osilla varustettuna kaikki EGO Power+ -koneet on suunniteltu toimimaan alhaisilla tärinätasoilla. Usein alle toiminta-arvon 2,5 m/s2 ja reilusti alle raja-arvon 5,0 m/s2.

Ne ovat myös paljon hiljaisempia

Polttomoottorikoneet ovat äänekkäitä ja päivittäinen altistuminen voi johtaa kuulon alenemiseen tai tinnitukseen. Työskentely meluisassa ympäristössä voi myös johtaa työperäisen stressin lisääntymiseen. EGO Power+ -koneet ovat paljon hiljaisempia kuin polttomoottorikoneet, mikä vähentää mahdollisia riskejä erityisesti pitkäaikaisessa käytössä.

PRO-SARJAN JÄRJESTELMÄ

EGO POWER+ PRO SARJA