PRO-SARJA: VOIMAA JA KESTÄVYYTTÄ, JOTKA RIITTÄVÄT KOVASSAKIN KÄYTÖSSÄ

Kun suunnittelimme Pro-sarjaa, asetimme vaatimukset korkealle. Tavoitteena oli kehittää piha- ja puutarhatöihin akkukäyttöiset koneet, joiden voima ja suorituskyky ylittävät polttomoottorikoneet. EGO Power+ Pro -mallisto vie akkukäyttöiset puutarhakoneet kokonaan uudelle tasolle ja mahdollistaa entistä korkeamman tuottavuuden. Pro-sarja on suunniteltu toimimaan kovassa työssä aamusta iltaan, joka päivä, haastavimmissakin olosuhteissa.

Tehty kestämään

Kaikki EGO Power+ Pro -sarjan puutarhakoneet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä pitkään, ja niiden huoltoaika jää minimiin. Koneet ovat polttomoottorikoneita hiljaisempia ja kevyempiä, niiden tärinä on vähäisempää eivätkä ne tuota pakokaasuja, joten voit työskennellä kauemmin ja miellyttävämmin. Uusi mallisto, silti sama yhteensopivuus – EGO on nimi, johon voit luottaa. Meillä on pitkä historia akkuteknologian edelläkävijänä, joten tiedämme, että akkujen, reppuakkujen, valjaiden ja koneiden yhteensopivuus on elintärkeää. Tämä täydellinen joustavuus jatkuu Pro-sarjassa.

Kokopäiväiseen käyttöön

EGO Power+ Pro -sarjan puutarhakoneissa on hiiliharjaton moottori ja tavanomaista vähemmän liikkuvia osia. Niiden tärinätaso jää usein alle toiminta-arvon 2,5 m/s2 ja reilusti alle raja-arvon 5,0 m/s2, joten käsiin kohdistuu vähemmän tärinää kuin polttomoottorikoneita käytettäessä. Tämä vähentää tärinätaudin riskiä. Myös valkosormisuudeksi kutsuttu tärinätauti aiheuttaa kivuliaita ja vammauttavia häiriöitä verisuonissa, hermoissa ja nivelissä.

Hiljaista tehoa

Polttomoottorikoneet ovat äänekkäitä, ja päivittäinen altistuminen melulle voi johtaa kuulon alenemiseen tai tinnitukseen. Meluisan työympäristön on myös todettu lisäävän työperäistä stressiä. EGO Power+ -akkukoneet ovat huomattavasti hiljaisempia kuin polttomoottorikoneet, joten myös riskit, varsinkin pitkäaikaisessa käytössä, ovat pienemmät.

PRO-SARJAN JÄRJESTELMÄ

EGO POWER+ PRO SARJA