EGO POWER+ ARC LITHIUM: ALAN SUURIN ENERGIAKAPASITEETTI

Ainutlaatuiseen, patentoituun Arc Lithium -teknologiaan perustuva EGO Power+ -akku on suunniteltu toisin kuin muut akut. Siksi sen suorituskyky on parempi. EGO Power+ on alusta saakka suunniteltu vastaamaan voimaltaan polttomoottorikoneita. Kaarevan akun innovatiivinen muoto maksimoi akun jäähdytyksen: sen ansiosta lämpö haihtuu tehokkaammin kuin perinteisissä tiilen mallisissa akuissa, joiden kennot on pakattu yhteen.

 

 

 

Keep Cool™ ‑teknologia

EGO Power+ ‑akussa on innovatiivisen kaarevan muodon lisäksi toinenkin älykäs viilennystapa. Akun jokainen kenno on päällystetty ainutlaatuisella, olomuotoaan muuttavalla Keep Cool™ -faasimuutosmateriaalilla, joka johtaa tehokkaasti lämpöä pois kennosta ja pitää jokaisen kennon optimaalisessa lämpötilassa pidempään.

Älykästä voimaa

Voima yksin ei riitä. EGO Power+ 56 V ‑litiumioniakun ohjelmistot ja mikroprosessorit sekä laitteiden älykäs tehonhallintajärjestelmä ohjaavat akkua jatkuvasti. Akku mittaa ja optimoi koko ajan jokaista kennoa, jolloin käytössäsi on aina paras mahdollinen voima, suorituskyky ja käyttöaika.

 

 

 

Akku laitteen ulkopuolella

Toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, EGO Power+ ‑akut sijaitsevat laitteen ulkopuolella, jolloin ne jäähtyvät paremmin ja antavat siten voimaa pidempään. Akun elektroniikka on suojattu pölyltä ja kosteudelta hartsipinnoitteella, ja kennot on pakattu tukevan kuoreen, joka suojaa akkua iskuilta ja tärinältä.

 

 

 

Nopea lataus

Edistyksellisen ajattelun ansiosta EGO Power+ 56 V ‑litiumioniakussa on alan suurin energiakapasiteetti ja se latautuu nopeammin kuin mikään muu markkinoilla oleva akku. Sarjasta löytyy akku jokaiseen käyttötarkoitukseen, sillä valikoimaa on 2,5 Ah:sta 7,5 Ah:iin ja ammattikäyttöön suunnitelluissa reppuakuissa 23,2–28 Ah. Valitsetpa minkä tahansa akun, saat käyttöösi innovatiivisen 56 V Arc Lithium ‑teknologiamme. Mikä parasta, akut ovat yhteensopivia kaikkien laitteidemme kanssa. Napsauta valitsemasi akku paikoilleen ja olet valmis töihin.

ego power+ pikalaturi

Ego power+ akkuvaljaat

 

 

 

Voimaa ja käyttömukavuutta

Kevyt, ergonominen ja miellyttävä käyttää – EGO Power+ ‑akkuvaljaat ovat mukavin tapa nauttia alan johtavasta tehosta ja voimasta. Valjaissa voi käyttää kaikkia akkujamme. Kun kannat akun painon selässäsi, paino jakautuu tasaisemmin ja työskentely on mukavampaa.

Ego Power+ ‑akkujen suorituskyky

MALLI BA1400T BA2800E BA4200E BAX1300 BAX1500
AKKU (Ah) 2,5 5,0 7,5 23 28
KAPASITEETTI (Wh) 140 280 420 1299 1568
LATAUSAIKA

PIKALATURI
CH5500E

 30 min 40 min 60 min 210 min 240 min

STANDARDILATURI
CH2100E

              50 min           100 min              145 min       

PRO-SARJAN PIKALATURI
CHX5500E

Oletus: 300 min

Pika: –

Oletus: 420 min

Pika: 210 min

PAINO (kg) 1,2 2,2 2,8 7,8 9,0