EGO POWER+ akkukäyttöiset puutarhakoneet | Proviter Oy

EGO POWER+ akkukäyttöiset puutarhakoneet

EGO - Power beyond belief

EGO POWER+ -teknologia murtaa käsityksen
akkukäyttöisistä puutarhakoneista.  

EGO POWER+ on maailman ensimmäinen akkukäyttöisten puutarhakoneiden tuotesarja, joka vastaa tai ylittää perinteisten puutarhakoneiden tehon ilman polttomoottoreiden pakokaasua ja melua tai verkkovirtakoneiden jatkojohto-ongelmia. 

Vallankumouksellinen Arc Litium 56 V akkujärjestelmämme antaa markkinoiden suurimman energiakapasiteetin kannettavissa puutarhakoneissa, minkä ansiosta voit tehdä kaikki puutarhatyö helposti ja hiljaisesti ilman pakokaasuja.

Ratkaisut Jälleenmyyjät

Ego Power+ akut

Kaikki alkaa markkinoiden ensimmäisestä 56 V Litium-ion-akusta.

Toisin kuin muut akut, jotka ovat suorakaiteen muotoisia ja säilyttävät lämmön, EGO:n akut käyttää patentoitua kaarevaa muotoa. Sen sisään on kehitelty puutarhatuotteiden kaikkien aikojen kehittynein hallintaohjelmisto.

Patentoitu ”Keep Cool”-tekniikka toimii jokaisen akkukennon kanssa antaen pitkäaikaisen tehon ja ennenäkemättömän suorituskyvyn. EGO POWER+ voi myös ylpeillä mullistavalla latausteknologialla –akku latautuu täyteen vain 30 minuutissa.

Yksi akku sopii kaikkiin laitteisiimme! 

 

 

EGO on parasta sinulle sekä puutarhallesi

Innovaatio. Kyse ei ole vain saadusta ajatuksesta. Kyse on siihen uhratusta työmäärästä, 
yksityiskohdista ja tahdosta luoda jotain jota ei ole ennen nähty. 

EGO POWER+ -teknologia rikkoo rajoja. EGO on muuttanut yleisen käsityksen puutarhan ja nurmikon hoidosta. Kansainvälinen yritys on jo 20 vuotta kehittänyt ja valmistanut ammattitason teknologiaa ja laatua. EGO on parasta sinulle sekä puutarhallesi. Sitä tarkoittaa ”Power Beyond Belief”.

”Keep Cool” –teknologia toimii erikseen jokaisen kennon kohdalla antaen pitkän käyttöajan ja uskomattoman suorituskyvyn. EGO POWER+ voi ylpeillä vallankumouksellisella latausjärjestelmällä. Ensimmäisenä maailmassa tyhjän akun voi ladata täyteen vain 30 minuutissa. Parempi teknologia on POWER BEYOND BELIEF lähtökohta, joka vie EGOn tehon, suorituskyvyn ja kestävyyden aivan uudelle tasolle.

ego power+ puhallin

EGO muuttaa käsityksen puutarhan ja nurmikon hoidosta. EGO:n tuotevalikoima – ruohonleikkuri, lehtipuhallin, trimmeri, pensasleikkuri ja moottorisaha – on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoisempaa li-ion –akun suorituskykyä ja käyttöikää. 

Katso tuotteemme

Markkinoiden ensimmäinen 56-volttinen litium-ion -akku on akkuteknologian läpimurto. Täysi lataus saavutetaan 30 minuutissa.  Puutarhakoneet ovat hiljaisia ja luotettavia käytössä. EGOn tuotteiden teholla saat työt suoritettua hetkessä.

Katso akut ja laturit

ego power+ ruohonleikkuri

kokemuksia ego power+ akkupuutarhakoneista

Ego Power+

Maatalousoppilaitoksen opettajana toimiva Jukka Korhonen asuu vaimonsa kanssa omakotitalossa Järvenpäässä. Kesäisin Jukka viihtyy talon pihatöissä. Nurmikon leikkuuta varten hän on hankkinut Ego Power+ akkukäyttöisen
ruohonleikkurin sekä trimmerin. Akkukäyttöisten laitteiden ja Ego:n valintaan vaikuttivat muun muassa ympäristösyyt sekä tehokkuus.

Lue lisää

Ego Power+

OKT Service tarjoaa kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon liittyviä palveluita omakotitaloille, vapaa-ajan asunnoille sekä taloyhtiöille. Yrittäjänä toimivalla Marko Pakarisella on käytössään Proviterin EGO-akkukäyttöisiä puutarhakoneita. Akkukäyttöisten koneiden parhaiksi puoliksi Pakarinen kokee välittömän käyttövalmiuden sekä hiljaisen äänen. 

Lue lisää

Raakaa voimaa, ilman polttoaineita!

10 vuoden tuotekehittely ja täydellisyyden tavoittelu on johtanut markkinoiden johtaviin akkukäyttöisiin puutarhakoneisiin, päämääränään käännyttää polttomoottori- ja verkkovirtakoneiden käyttäjät EGO:n käyttäjiksi.  

Ego power+ moottorisaha

Power Beyond Belief