EGO ‑ Power beyond belief

Vallankumouksellista voimaa, verratonta suorityskykyä

EGO POWER+ ‑teknologia murtaa käsityksen akkukäyttöisistä puutarhakoneista.

EGO POWER+ on maailman ensimmäinen akkukäyttöisten puutarhakoneiden tuotesarja, joka jopa ylittää perinteisten puutarhakoneiden tehon ilman polttomoottoreiden pakokaasua, melua ja verkkovirtakoneiden jatkojohto-ongelmia. Vallankumouksellinen Arc Lithium 56 V ‑akkujärjestelmämme antaa kannettavissa puutarhakoneissa markkinoiden suurimman energiakapasiteetin. Voit tehdä kaikki puutarhatyöt helposti ja hiljaisesti ilman pakokaasuja.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Ego Power+ akut

Kaikki alkaa markkinoiden ensimmäisestä 56 V litiumioniakusta.

Perinteiset, suorakaiteen muotoiset akut pitävät lämmön sisällään. EGO-akuissa on patentoitu kaareva muoto. EGO-akun sisällä on kaikkien aikojen kehittynein puutarhakoneiden hallintaohjelmisto.

Patentoitu Keep Cool ‑tekniikka ohjaa jokaista akkukennoa, ja tuloksena on pitkäaikaista tehoa ja ennenäkemätöntä suorituskykyä. EGO POWER+ ‑akku hyödyntää uutta, mullistavaa latausteknologiaa, minkä ansiosta akku latautuu täyteen vain 30 minuutissa.

Yksi akku sopii kaikkiin laitteisiimme! 

 

 

EGO – parasta sinulle ja puutarhallesi

Innovaatio. Siihen tarvitaan muutakin kuin idea. Tarvitaan paljon työtä, 
yksityiskohtien hiomista ja tahtoa luoda jotain ennennäkemätöntä. 

EGO Power+ ‑teknologia rikkoo rajoja: EGO on muuttanut käsityksen puutarhan ja nurmikon hoidosta. EGO on kansainvälinen yritys, joka on yli 20 vuotta kehittänyt ja valmistanut laadukkaita ammattikäyttöön sopivia tuotteita. EGO on parasta sinulle ja puutarhallesi. Sen takaa EGOn slogan ”Power Beyond Belief”.

Jokaisessa kennossa vaikuttava Keep Cool ‑teknologia takaa akulle pitkän käyttöajan ja uskomattoman suorituskyvyn. Vallankumouksellisen EGO Power+ ‑latausjärjestelmän ansiosta voit nyt ladata tyhjän akun täyteen vain 30 minuutissa. EGOn slogan "POWER BEYOND BELIEF" perustuu parempaan teknologiaan, joka vie EGOn tehon, suorituskyvyn ja kestävyyden aivan uudelle tasolle.

ego power+ puhallin

EGO muuttaa käsityksen puutarhan ja nurmikon hoidosta. EGO-tuotteet – ruohonleikkuri, lehtipuhallin, trimmeri, pensasleikkuri ja moottorisaha – on suunniteltu tarjoamaan vain parasta. Esimerkki laadusta on EGOn litiumioniakku, jonka teho ja käyttöikä ovat omaa luokkaansa. 

Katso tuotteemme

Markkinoiden ensimmäinen 56-volttinen litiumioniakku on valtava harppaus akkuteknologiassa. Täysi lataus saavutetaan 30 minuutissa. EGOn akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat hiljaisia ja luotettavia. EGO-teholla puutarhatyöt hoituvat hetkessä.

Katso akut ja laturit

ego power+ ruohonleikkuri

kokemuksia ego power+ ‑akkupuutarhakoneista

Ego Power+

Maatalousoppilaitoksen opettajana toimiva Jukka Korhonen asuu vaimonsa kanssa omakotitalossa Järvenpäässä. Kesäisin Jukka viihtyy talon pihatöissä. Nurmikon leikkuuta varten hän on hankkinut akkukäyttöisen  EGO Power+ ‑ruohonleikkurin ja ‑trimmerin. Akkukäyttöisten laitteiden ja EGOn valintaan vaikuttivat muun muassa ympäristösyyt ja tehokkuus.

Lue lisää

Ego Power+

OKT Service tarjoaa kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon liittyviä palveluita omakotitaloille, vapaa-ajan asunnoille ja taloyhtiöille. Yrittäjä Marko Pakarisella on käytössään Proviterin akkukäyttöisiä EGO-puutarhakoneita. Akkukäyttöisten koneiden parhaiksi puoliksi Pakarinen kokee välittömän käyttövalmiuden ja hiljaisen äänen. 

Lue lisää

Raakaa voimaa, ilman polttoaineita!

Mitä saadaan, kun yhdistetään kymmenen vuoden tuotekehitys ja pyrkimys täydellisyyteen? Markkinoiden johtavien akkukäyttöisten puutarhakoneiden valikoima. Tavoitteena on vakuuttaa polttomoottori- ja verkkovirtakoneiden käyttäjät EGOn ylivoimasta.

Ego power+ moottorisaha

Power Beyond Belief