Tuotteet | Proviter Oy
Ostoskorisi on tyhjä.

Tuotteet

EGO POWER+ teknologia murtaa käsityksen akkukäyttöisistä puutarhakoneista. Kaikki alkaa markkinoiden ensimmäisestä 56 V Litium-ion-akusta.

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua jatkuvasti.

ThermaCELL® on hyttystorjuntalaite, joka myös toimii! Se torjuu hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä.

Tansun kvartsilämmittimet on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokas ja ekologinen lämmitysratkaisu kaikenlaisiin ympäristöihin.

Pest-Stop tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita tuholaisten ja ei toivottujen eläinten torjuntaan.

Töissä tai harrastuksissa kylmät jalat eivät ole mukavat. ThermaCELLin lämmitettävät pohjalliset pitävät jalat sopivan lämpiminä.

H-Trap on ekologinen, myrkytön ja tehokas paarmapyydys, joka hillitsee paarmojen määrää erittäin tehokkaasti ja vähentää niiden määrän minimiin.

Victor on jo vuodesta 1898 tarjonnut ratkaisuja tuholaisongelmiin. Nykyään Victor onkin maailman johtava tuholaisten torjuntaan erikoistunut yritys, jonka laadukkaat tuotteet pitävät asiakkaat tyytyväisinä ja tuholaiset poissa.