Mosquito Magnet Pioneer -hyttysansa

Mosquito Magnet Pioneer

Pioneer on ratkaisu koti- tai mökkipihan hyttysongelmaan, kun käytössä on verkkovirtaa.

Mosquito Magnet vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Ansa alkaa pyydystää hyttysiä heti käynnistyksen jälkeen ja tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Mosquito Magnet Pioneer on valmistettu säänkestävistä, laadukkaista materiaaleista. Laite vaatii toimiakseen verkkovirtaa. Mukana 12 voltin muuntaja 15 metrin johdolla. 

Nestekaasupullo (11 kg) on vaihdettava noin 21 päivän välein. Nestekaasupullo ja hankittava erikseen. Verkko kannattaa tyhjentää, kun se on puolillaan. Verkossa olevia eläviä hyttysiä ei saa tappaa hyönteismyrkyillä, koska myrkyn haju vähentää saalista jatkossa. Kun verkon asettaa auringonpaisteeseen muutamaksi tunniksi, elävät hyttyset kuivuvat ja kuolevat. Tällä välin käyttöä voi jatkaa vaihtoverkolla. 

Laitteen pyydystystehoa voi lisätä lisätarvikkeena myytävän R-Octenol-tehosteaineen avulla. Tehosteainekapseli vaihdetaan kolmen viikon välein, kuten 11 kg nestekaasupullokin.

Nykyiset Mosquito Magnet -hyttysansat eivät vaadi pikapuhdistusta puhdistuspatruunalla, eikä niissä ole pikapuhdistukseen tarvittavaa adapteria. Uudet mallit tunnistaa laitteen sarjanumeron kahdesta ensimmäisestä numerosta. Jos PT0-yhdistelmän jälkeen on numerot 16, 17, 18, 19, 20 tai 21, pikapuhdistusta ei tarvita. Sarjanumero löytyy tuotelaatikon päädystä sekä laitteen virtakytkimen alapuolella olevasta tyyppitarrasta. Vuoden takuu.

649,00 €

Toimintaperiaate
Houkuttelee hyttysiä toimimalla kuten ihminen eli tuottamalla hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Lisätarvikkeena myytävä R-Octenol-tehosteaine vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta.

Rakenne
Kaikki osat on valmistettu säänkestävistä, laadukkaista materiaaleista.

Toimii verkkovirralla
Vaatii toimiakseen verkkovirtaa. Mukana 12 voltin muuntaja 15 metrin johdolla.

Ylläpito
Vaihda nestekaasupullo (11 kg) (ja R-Octenol-kapseli) 21 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puolillaan. 

Suositeltavat lisätarvikkeet:

 • R-Octenol 3 kpl/pakkaus
 • Pioneer-vaihtoverkko
  ,
  • Käynnistyy nopeasti
  • Verkon vetoisuus n. 30 000 hyttystä
  • Säänkestävä
  • Matalajänniteinen liitäntäjohto, mukana maakiinnittimet
  • Helppokäyttöinen
  • Mukana 1 verkko

  Tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

  Liittyvät tuotteet