Mosquito Magnet Executive -hyttysansa

Mosquito Magnet Executive

Executive on ratkaisu hyttysongelmaan, kun saatavilla ei ole sähköä tai haluat pidemmän verkontyhjennysvälin.

Executiven kova verkko on suunniteltu niin, että se takaa parhaan mahdollisen ilmavirtauksen. Smart techology -järjestelmä mahdollistaa 5 erilaista toimintoa. Laite sammuu automaattisesti, kun lämpötila laskee alle 10 asteen.

Mosquito Magnet Executive on valmistettu laadukkaista, säänkestävistä materiaaleista. Executive sopii erinomaisesti käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä sekä kohteissa, joissa ei ole verkkovirtaa. Laite käynnistyy napin painalluksella ja sitä on helppo käyttää. Viisi käyttöä helpottavaa toimintoa ja selkeä LCD-näyttö. Laite käynnistetään akulla, minkä jälkeen se luo tarvitsemansa sähkövirran lämmöstä. Verkkoon mahtuu jopa 60 000–80 000 hyttystä, joten tyhjentämisväli on pidempi.

Nestekaasupullo (11 kg) on vaihdettava noin 21 päivän välein. Nestekaasupullo hankittava erikseen. Verkko kannattaa tyhjentää, kun se on puolillaan. Verkossa olevia eläviä hyttysiä ei saa tappaa hyönteismyrkyillä, koska myrkyn haju vähentää saalista jatkossa. Kun verkon asettaa auringonpaisteeseen muutamaksi tunniksi, elävät hyttyset kuivuvat ja kuolevat. Tällä välin käyttöä voi jatkaa vaihtoverkolla.  

Ansan pyydystystehoa voi lisätä lisätarvikkeena myytävän R-Octenol-tehosteaineen avulla. Tehosteainekapseli vaihdetaan kolmen viikon välein, kuten 11 kg nestekaasupullokin.

Nykyiset Mosquito Magnet -hyttysansat eivät vaadi pikapuhdistusta puhdistuspatruunalla, eikä niissä ole pikapuhdistukseen tarvittavaa adapteria. Uudet mallit tunnistaa laitteen sarjanumeron kahdesta ensimmäisestä numerosta. Jos EX0- tai EXE-yhdistelmän jälkeen on numerot 16, 17, 18, 19, 20 tai 21, pikapuhdistusta ei tarvita. Sarjanumero löytyy tuotelaatikon päädystä sekä laitteen virtakytkimen alapuolella olevasta tyyppitarrasta. Vuoden takuu.

1 399,00 €

Toimintaperiaate
Houkuttelee hyttysiä toimimalla kuten ihminen eli tuottamalla hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. R-Octenol-tehosteaine vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta.

Rakenne
Kaikki osat valmistettu laadukkaista, säänkestävistä materiaaleista.

Toimii itsenäisesti
Katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (nestekaasu hankitaan erikseen). Käynnistys akulla.

Ylläpito
Vaihda nestekaasupullo (11 kg) (ja R-Octenol-kapseli) 21 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puolillaan. Lataa akku kauden alussa.

Suositeltavat lisätarvikkeet

 • R-Octenol 3 kpl/pakkaus
 • Executive-vaihtoverkko
 • Smart Techology ‑toiminnot
 • Helppokäyttöinen – käynnistyy napin painalluksella
 • Selkeä LCD-näyttö
 • Säänkestävä
 • Luo tarvitsemansa sähkövoiman
 • Verkon vetoisuus 60 000–80 000 hyttystä
 • Mukana 1 verkko
   

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Liittyvät tuotteet