fbpx Käyttöohjeet | Proviter Oy

Thermacell-hyttyskarkottimen käyttöohje

1. Poista yksi Thermacell®-matto pakkauksesta. Matto muuttuu käytössä vaaleansinisestä valkoiseksi torjunta-aineen haihtuessa. Yksi matto kestää noin 4 tuntia.

2. Varmista, että laite on kytketty pois päältä (OFF-asennossa). Laita matto laitteessa olevan mustan ritilän alle. Älä vaihda mattoa, ennenkuin laite on kokonaan jäähtynyt. Työnnä käytetty matto ulos uuden maton avulla.

3. Poista laitteen pohjakansi ja kaasusäiliön korkki.

4. Kierrä kaasusäiliö laitteen pohjassa olevaan aukkoon. Pidä huolta, että se on kunnolla kiinnitetty kiertämällä pohjaan saakka. Laita pohjakansi paikalleen Yksi kaasusäiliö riittää noin 8–12 tunniksi. Jos laite ei lämpene, kaasu saattaa olla loppunut. Tarkista kaasumäärä: pidä laitetta pystysuorassa ja katso laitteen takana olevaan aukkoon. Vaihda säiliö, jos se on tyhjä.

5. Käännä ON/OFF-kytkin ON-asentoon. Kaasu alkaa nyt virrata.

6. Odota 5–10 sekuntia ja paina START-nappulaa nopeasti 3–5 kertaa.

7. Tarkista, että laite on päällä: laitteen yläpäässä olevasta aukosta pitäisi näkyä oranssi hehku. Jos valo ei hehku, tarkista, että laite on kytektty ON-asentoon ja kaasusäiliö on kierretty loppuun saakka. Tämän jälkeen paina START-nappia nopeasti opeasti 3–5 kertaa peräkkäin. Tarkista, että valo hehkuu. 

8. Sammuta laite kääntämällä ON/OFF-kytkin OFF-asentoon.
 

Lataa käyttöohjeet

 

Thermacell käyttöohjeet

Thermacellin käyttö​

 • Käynnistä laite ja anna sen vaikuttaa halutulla oleskelualueella 10–15 minuuttia ennen ihmisten siirtymistä sinne. Tämä takaa parhaan lopputuloksen. Laite toimii parhaiten ulkotiloissa (esim. terasseilla, parvekkeilla ja sisäpihoilla) tyynellä säällä.
 • Tuulisella säällä aseta laite tuulen yläpuolelle siten, että tuuli tuo torjunta-ainetta oleskelualueelle.
   
 • Laitteen ollessa päällä voi tyynystä lähteä pieni määrä torjunta-aineen höyryä. Höyrystyvä torjunta-aine on lähes hajutonta!
   
 • Käytä yhtä laitetta n. 20 neliömetriä kohden. Voit suojata suuremman alueen käyttämällä useampaa laitetta.
 • Puhdista laite pyyhkimällä se kostealla pyyhkeellä. Älä koskaan upota laitetta veteen tai puhdistusaineeseen.
   
 • Parhaan tuloksen saavuttaaksesi aseta laite lähelle maan pintaa. Tämä mahdollistaa torjunta-aineen leviämisen parhaalla mahdollisella tavalla.
   
 • Älä jätä laitetta tai torjunta-ainetyynyjä sateeseen.