fbpx Käyttöohjeet | Proviter Oy

Thermacell MR300
-hyttyskarkottimen käyttöohje

1. Ota yksi Thermacell®-matto pakkauksesta. Matto muuttuu käytössä vaaleansinisestä valkoiseksi torjunta-aineen haihtuessa. Yksi matto kestää noin 4 tuntia.

2. Varmista, että laite on kytketty pois päältä (OFF-asennossa). Laita matto laitteessa olevan mustan ritilän alle. Vaihda matto vasta, kun laite on kokonaan jäähtynyt. Työnnä käytetty matto ulos uuden maton avulla.

3. Poista laitteen pohjakansi ja kaasusäiliön korkki.

4. Kierrä kaasusäiliö laitteen pohjassa olevaan aukkoon. Varmista, että se on kunnolla kiinnitetty kiertämällä pohjaan saakka. Laita pohjakansi takaisin paikalleen. Yksi kaasusäiliö riittää noin 8–12 tunniksi. Jos laite ei lämpene, kaasu saattaa olla loppunut. Tarkista kaasumäärä: pidä laitetta pystysuorassa ja katso laitteen takana olevaan aukkoon. Vaihda säiliö, jos se on tyhjä.

5. Käännä ON/OFF-kytkin ON-asentoon. Kaasu alkaa nyt virrata.

6. Odota 5–10 sekuntia ja paina START-nappulaa nopeasti 3–5 kertaa.

7. Tarkista, että laite on päällä: laitteen yläpäässä olevasta aukosta pitäisi näkyä oranssi hehku. Jos hehkua ei näy, tarkista, että laite on kytketty ON-asentoon ja kaasusäiliö on kierretty loppuun saakka. Tämän jälkeen paina START-nappulaa nopeasti 3–5 kertaa peräkkäin. Tarkista, että hehku näkyy. 

8. Sammuta laite kytkemällä ON/OFF-kytkin OFF-asentoon.
 

Lataa käyttöohjeet

 

Thermacell käyttöohjeet

Thermacell-hyttyskarkottimen käyttövinkkejä​

 • Käynnistä laite ja anna sen vaikuttaa halutulla oleskelualueella 10–15 minuuttia ennen kuin ihmiset siirtyvät sinne. Laite toimii parhaiten ulkotiloissa (esim. terasseilla, parvekkeilla ja sisäpihoilla) tyynellä säällä.
 • Tuulisella säällä aseta laite tuulen yläpuolelle niin, että tuuli tuo torjunta-ainetta oleskelualueelle.
   
 • Laitteen ollessa päällä voi laitteesta lähteä pieni määrä torjunta-aineen höyryä. Höyrystyvä torjunta-aine on lähes hajutonta.
   
 • Yksi laite suojaa n. 20 neliömetrin kokoisen alueen. Voit suojata suuremman alueen käyttämällä useampaa laitetta.
 • Puhdista laite pyyhkimällä se kostealla pyyhkeellä kun se on jäähtynyt. Älä koskaan upota laitetta veteen tai puhdistusaineeseen.
   
 • Parhaan tuloksen saat, kun asetat laitteen lähelle maan pintaa. Näin torjunta-aine leviää tehokkaimmin.
   
 • Älä jätä laitetta tai torjunta-ainemattoja sateeseen.