fbpx UKK | Proviter Oy

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitseeko H-Trap huoltoa?

Ansarasian tyhjentäminen on syytä tehdä 1-2 kertaa viikossa. Kerran kuussa ja kauden alussa on syytä tarkistaa pallon ilmamäärä ja tarvittaessa pumpata siihen lisää ilmaa paketin mukana toimitettavalla pumpulla.

Milloin minun olisi syytä asentaa H-Trap?

Lämpötilat vaikuttavat paljon siihen, milloin paarmat ilmestyvät. Naaraspuoliset paarmat alkavat heti synnyttyään etsimään veriateriaa, jota ne tarvitsevat munimiseen. On tärkeää, että H-Trap on asennettu ennen kuin tämä tapahtuu. Tällä varmistetaan, ettei paarmoja ainoastaan pyydystetä, vaan samalla vähennetään myös seuraavan kauden paarmakantaa.

Mikä on H-Trap –parmapyydyksen vaikutusalue?

H-Trapin vaikutusalue on noin 500-1000 m2. Kun H-Trapia käytetään kotielänten suojana, suosittelemme yhden H-Trapin asentamista maksimissaan viittä eläintä kohti.

Onko H-Trap säänkestävä?

H-Trap on sään- ja myrskynkestävä.

Houkutteleeko se muita hyönteisiä kuin paarmoja?

Periaatteena on, että H-trap houkuttelee vain hyönteisiä, jotka näkevät ja tunnistavat infrapunalämmön. Useimmat hyönteiset tunnistavat UV-valon, mutta eivät infrapunalämpöä. Tehokkaimmin H-Trap houkuttaa siis verta imeviä paarmoja, jotka löytävät kohteensa infrapunalämmön avulla.