Tansun logo

Lisää viihtyvyyttä – lisää myyntiä

Ravintolaterassin menestyksen kannalta on yhä tärkeämpää, että asiakkaiden viihtyvyydestä huolehditaan kaikin mahdollisin keinoin. Toimiva lämmitysratkaisu takaa, että asiakkaat viihtyvät terassilla pidempään. Kun lämmitys on kunnossa, terassin voi avata keväällä merkittävästi aikaisemmin ja pitää auki joka ilta pidempään. Toimiva lämmitysjärjestelmä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

Tansun-terassilämmitin ravintolan terassilla

Oikein tehty terassilämmitys maksaa itsensä takaisin nopeasti

Kun terassin lämmitys rakennetaan siten, että asiakkailla on mukavan lämmintä lähes kelillä kuin kelillä, investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti lisääntyneenä myyntinä. Alla olevan laskelman avulla voit itse laskea sen, kuinka nopeasti pystyt kuittaamaan lämmitininvestointisi.

Investointi 40–55 € / m2

Käyttökustannukset: 2,0–3,2 senttiä tunnissa / m2

Jos terassin myyntikate kasvaa esimerkiksi 2 euroa tunnissa per neliömetri, on lämmittimien takaisinmaksuaika 55 € / (2–0,032 €) = 28 tuntia. Siis tuntia! Ei viikkoa, ei päivää, vaan tuntia. Usein investointi siis maksaa itsensä takaisin alle viikossa!

Tansun-kvartsilämmittimet ovat vedenkestäviä, joten ne voi asentaa ravintolan ulkotiloihin lisäämään asiakkaiden viihtyvyyttä ja sitä kautta myyntiä

Tansun-kvartsilämmittimet yhdessä energiaa säästävien ohjausyksiköiden kanssa ovat markkinoiden energiatehokkaimpia lämmittimiä. Ne kiinnitetään seinään tai muihin pystyrakenteisiin tai asennetaan roikkumaan katosta, joten ne eivät vie kallisarvoisia asiakaspaikkoja, toisin kuin kaasulämmittimet. Tansun-kvartsilämmittimet ovat käytännöllisesti katsoen huoltovapaita. Ensiksikin, niissä ei ole lainkaan liikkuvia osia. Lisäksi lamppujen käyttöikä on keskimäärin 7000 tuntia, joten ne voi asentaa paikalleen ja unohtaa. Tansunin laajasta lämmitin-, ohjausyksikkö ja kiinnikemallistosta löytyy sopiva lämmitysratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Tutustu hyötyihin

Tansun kvartsilämmittimet ravintolaterassilla

Apua suunnitteluun ja toteutukseen

Terassilämmitys on tärkeä investointi, joka kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan juuri sinun terassillesi sopivan lämmitysratkaisun. Ota yhteyttä, niin aletaan suunnittelu saman tien.

Ota yhteyttä

Tansun-terassilämmitin ravintolassa

Tansun-terassilämmitinmallistosta löytyy ratkaisu jokaiseen lämmitystarpeeseen. 

Katso tuotteet

Tansun ohjaus

Tansun-tehonsäätöjärjestelmät tarjoavat helppokäyttöisen, kustannustehokkaan ja miellyttävän tavan säätää lämpötila juuri oikeaksi.

Katso tuotteet

Tansun kiinnikkeet

Jokainen terassi on erilainen, ja kaikissa paikoissa seinäkiinnitys ei ole mahdollista. Laaja kiinnikemallistomme takaa, että kaikkiin kohteisiin löytyy sopiva kiinnitysratkaisu.

Katso tuotteet