EGO tuo markkinoille uuden Pro-sarjan kesällä 2018

 

EGO Power+ Pro-sarjan akkukäyttöisissä puutarhakoneissa yhdistyvät poikkeuksellinen voima ja käyttäjäystävällisyys. Uusi Pro-sarja on suunniteltu työskentelemään kovemmin, koko päivän joka päivä, haastavimmissakin olosuhteissa. Tämä mallisto vie bensiinivapaan työskentelyn kokonaan uudelle tasolle taaten korkean tuottavuuden.

Kaikki Pro-sarjan laitteet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä pitkään, jolloin voidaan minimoida koneiden huoltoaika. Ja koska ne ovat hiljaisempia, kevyempiä ja niiden tärinä on vähäisempää eivätkä ne tuota pakokaasuja, voidaan työskennellä miellyttävästi pidempään.

Voima ja suorituskyky, joka ylittää polttomoottorikoneiden vastaavat

”EGO asetti standardit erittäin korkealle luodessaan uutta ammattikäyttöön tarkoitettua Pro-sarjaa. EGO ei tyytynyt vain määrittelemään uudelleen mitä akkukoneilla voi tehdä vaan halusi luoda voiman ja suorituskyvyn, joka ylittää polttomoottorikoneiden vastaavat”, kertoo Proviter Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lepistö.

EGO:n vähän tärisevät akkukoneet auttavat käyttäjää välttymään tärinätaudilta, mikä tunnetaan myös valkosormisuutena. Se aiheuttaa kivuliaita ja vammauttavia häiriöitä verisuonissa, hermoissa ja nivelissä. Hiiliharjattomalla moottorilla ja vähemmillä liikkuvilla osilla varustettuna kaikki EGO Power+ koneet on suunniteltu toimimaan alhaisilla tärinätasoilla, usein alle toiminta-arvon 2,5 m/s2 ja reilusti alle raja-arvon 5,0 m/s2.

Polttomoottorikoneet ovat äänekkäitä ja päivittäinen altistuminen voi johtaa kuulon alenemiseen tai tinnitukseen. Työskentely meluisassa ympäristössä voi myös johtaa työperäisen stressin lisääntymiseen. EGO Power+ koneet ovat paljon hiljaisempia kuin polttomoottorikoneet, mikä vähentää mahdollisia riskejä erityisesti pitkäaikaisessa käytössä.

EGO Power+ akkukäyttöiset puutarhakoneet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä pitkään ja sopivat erittäin hyvin ammattikäyttöön urbaanissa ympäristössä, jossa niistä on myös vähemmän haittaa ympäristölle kuin äänekkäistä polttomoottorikoneista.

Ylivertaisella akkuteknologialla jopa 9 400 euron elinkaarisäästöt

Kaikki EGO Power+ akut sekä reppuakut perustuvat 56 V Arc Lithium -teknologiaamme ja ne ovat yhteensopivia kaikkien koneidemme kanssa. Akkujen korkealuokkaiset akkukennot, joissa on sekä korkea teho, että suuri energiatiheys, kestävät jopa 1000 latauskertaa. Perustuen 1000 lataukseen päivittäiseen 12 euron polttoainekustannukseen verrattuna, reppuakku maksaa itsensä takaisin noin 160 latauksen jälkeen (latauksen hinta noin 0,19 euroa). Vuosittainen säästö on jopa 3100 euroa ja kokonaissäästö akun elinkaaren aikana voi olla jopa 9 400 euroa.

Pro-sarjan siimaleikkuri ja ruohoraivuri antavat tehokasta vastusta vaikeaankin maastoon

EGO Power+ BCX3800 trimmerissä on tehokas ja hyvän hyötysuhteen omaava hiiliharjaton moottori. Nopeuden säätö tapahtuu liipaisimesta, jossa on myös turvalukko. Trimmerissä on säädettävät kädensijat ja hiilikuituinen varsi. Trimmeri toimitetaan siimapäällä sekä 30 cm leveällä ruohoraivuriterällä. Siiman pituus on 38 cm ja paksuus 2,4-3,0 mm. Trimmerin liitäntä akkuun tapahtuu pistokkeella. Käyttöaika BAX1500-akulla ja trimmeripäällä on 3 tuntia ja 30 minuuttia – 5 tuntia ja 50 minuuttia sekä ruohoraivuripäällä 7 tuntia – 9 tuntia. Trimmeri painaa 6,5 kg.

Pro-sarjan pensasleikkurilla terävämpää ja tehokkaampaa pensaiden leikkuuta

EGO Power+ HTX6500E pensasleikkurissa on ergonominen pyöreä takakahva, joka mahdollistaa leikkurin pyörittämisen kädessä ilman takakahvan asennon muuttamista. Pensasleikkurissa on laser-leikatut 65 cm timanttihiotut terät. Käytössä on kaksi nopeutta ja liitäntä akkuun on pistokkeella. Pensasleikkurin käyttöaika BAX1500-akulla on 5 tuntia ja 10 minuuttia. Pensasleikkuri painaa 3,9 kg.

Pro-sarjan lehtipuhallin on markkinoiden tehokkain kädessä kannettava lehtipuhallin

EGO Power+ LBX6000 lehtipuhaltimessa on hiiliharjaton moottori ja 20 N puhallusvoima. Tehon säätö tapahtuu liipaisimesta boost-painikkeesta, josta saa vielä lisävoimaa. Lehtipuhaltimen liitäntä akkuun tapahtuu pistokkeen avulla. Lehtipuhaltimen ilmamäärä on 1079 m2/h ja ilmanopeus 58 m/s. Käyttöaika BAX1500-reppuakulla on 70 min – 5 h 40 min. Lehtipuhallin painaa 2,7 kg.

Pro-sarjan litiumioni-reppuakku tarjoaa runsaasti voimaa ja käyttöaikaa vaativiin ulkotöihin

EGO Power+ BAX1500 litiumioni-reppuakun 1568 Wh energiamäärä (28 Ah ja 56 V) tekee siitä täydellisen ammattikäyttöön. EGO:n reppuakut antavat virtaa koneille kovimmassakin kaatosateessa ja niiden erittäin vahva runko on suunniteltu kestämään kaikki mahdolliset kolhut. Miellyttävät neopreenivaljaat hylkivät hikeä ja niissä on akun pikakiinnitys, mikä mahdollistaa sen, että samaa akkua voivat käyttää useat käyttäjät kukin omilla valjaillaan. Varaustilan voi tarkistaa led-varausmittarista. Sen IP66 sääsuojaus mahdollistaa toiminnan kaikissa sääolosuhteissa. Reppuakussa on myös tehokas jäähdytys, jykevä ja kestävä pistoke sekä 12 V ulosotto USB-portista. Sen voima vastaa 80 % markkinoilla olevia polttomoottorikoneita. Ja kaikki tämä hiljaisesti ilman pakokaasuja ja vähäisellä tärinällä. Reppuakku sopii käytettäväksi suoralla kytkennällä pensasleikkurin BCX3800E, lehtipuhaltimen LBX6000 ja trimmerin HTX6500 kanssa. Kuluttajalaitteet voidaan kytkeä reppuakkuun adapterilla. Reppuakun paino on 11 kg.

Pro-sarjan akkuvaljaat mahdollistavat optimaalisen akun valinnan eri käyttötarkoituksiin

EGO Power+ BH1000 akkuvaljaat ovat yhteensopivia kaikkien 2,0 - 7,5 Ah (56 V) EGO Power+ litiumioniakkujen kanssa. Akkuvaljaissa on helppo ja suora kytkentä Pro-sarjan koneisiin ja kuluttajakoneisiin kytkentä tapahtuu adapterilla. Kevyissä ja ergonomisesti suunniteluissa akkuvaljaissa on topatut olkahihnat, selkäpehmuste sekä kantokahva, jotka antavat lisämukavuutta työskentelyyn. Akkuvaljaat ovat yhteensopivia kaikkien EGO Power+ akkujen ja koneiden kanssa ja koska akku on valjaissa, ei laitteessa, niitä on kevyempi ja helpompi käsitellä.

Pro-sarjan laturi lataa reppuakut nopeasti ja helposti

EGO:n Pro-sarjaan kuuluu myös CHX5500E laturi pikalataustoiminolla sekä led lataus- ja diagnostiikkailmaisimella. Latausaika esim. BAX1500 reppuakulle pikalatauksella on 3 tuntia ja 30 minuuttia.

 

EGO Power+ Pro-sarjan akkukäyttöiset puutarhakoneet, akut ja laturit ovat nähtävillä Vihertekniikka-messuilla Jyväskylässä 14-15.2., Proviter Oy:n EGO osastolla B 544.

Painolaatuisia valokuvia ja esite: https://drive.google.com/drive/folders/1OWO7oVOHNAaowFA-ivgCz5R54P4DdrXu...

Lisätietoja:

Mikko Lepistö

Toimitusjohtaja

010 229 1251
mikko.lepisto@proviter.fi

www.proviter.fi/ego

 

EGO

EGO on osa vuonna 1993 perustettua kansainvälistä Chervon tuotantokonsernia, joka on yksi maailman suurimmista työkaluvalmistajista ja jossa työskentelee yli 5500 alan ammattilaista. Sen tuotanto ylittää 10 miljoonaa laitetta vuodessa ja tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 30 000 myymälässä 65 maassa. EGO on USA:n markkinajohtaja akkukäyttöisissä puutarhakoneissa.

 

Proviter Oy

Proviter Oy on vuonna 2005 perustettu maahantuontiyritys, jonka yksinkertaisena, mutta haasteellisena toiminta-ajatuksena on tuoda Suomen markkinoille uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat laatua suomalaiseen ulkoilmaelämään.