Hanna Myllyntausta: ”Thermacell on tehnyt mökkielämän paljon mukavammaksi”

Kouvolassa asuva Hanna Myllyntausta sai muutama vuosi sitten mökkituliaisiksi Thermacell-hyttystorjuntalaitteen, minkä jälkeen hän on voinut nauttia rennosta mökkielämästä Savitaipaleella ilman hyttysiä.

Viestintätöitä tekevä Hanna Myllyntausta oli aluksi skeptinen, kun hänen siskonsa toi hänelle mökkituliaisiksi kolmisen vuotta sitten Thermacell-hyttystorjuntalaitteen.

"Ajattelin, että miten tuommoinen laite voi muka auttaa, mokoma pieni pötikkä. Mutta se todella toimii. Jos laite on vieressä, eivät hyttyset tule lähelle", Myllyntausta kiittelee.

Kierukoita miellyttävämpi ja hajuttomampi

Aiemmin Myllyntausta käytti hyttysten karkottamiseen muun muassa hyttyskierukoita, mutta Thermacellin käyttö on hänen mielestään ollut paljon miellyttävämpää.

– "Niistä kierukoita tulee paha haju, tämä on paljon miellyttävämpi. Thermacell on myös huomattavasti tehokkaampi", Myllyntausta painottaa. 
"Thermacellin käyttö ei vaadi suuria ponnisteluja. – Siihen laitetaan kaasupatruuna sisään, pyöritetään kiinni ja kolmella napsautuksella se menee päälle. Se on aika helppo laite", Myllyntausta selostaa. 

Mukavampaa mökkielämää ilman ininää

Myllyntaustalla on Thermacell mukana perinteisissä mökkiaktiviteeteissa. Myöhemmin hän osti toisenkin Thermacellin tavallisesta käyttötavarakaupasta.

– "Käytämme sitä muun muassa silloin kun istumme iltaa terassilla ja kun vilvoittelemme saunan jälkeen. Lisäksi rakastan lukea kirjoja omalla biitsillämme ja Thermacell on siellä aina mukanani hyttyskaudella. Thermacell on tehnyt elämän paljon mukavammaksi, kun saa rauhassa köllötellä", Myllyntausta huokaisee. 

Positiivinen yllätys oli, että Thermacell tehoaa myös ampiaisiin. – "Hyttyset vielä jotenkin suurin piirtein kestää, mutta ampiaiset ovat liikaa. Oli yllättävää, että tämä tehoaa myös niihin."

Erinomainen mökkituliainen

Myllyntaustalla on lopuksi vielä ilmainen vinkki kaikille kesän mökkivieraille. 

– "Aina ei tarvitse viedä mökkituliaisiksi niitä pipareita tai kertakäyttölautasia. Mielestäni tämä on parempi tuliainen", hän hymyilee.

Katso video alla.