fbpx Thermacell ammattilaisgolfari Simo Haaviston matkassa | Thermacell | Simo Haavisto

Simo Haavisto on 22-vuotias golfammattilainen Naantalista. Yhdeksänvuotiaana golfin aloittanut Haavisto on edustanut Suomea kaksi vuotta alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2017.

Simo pelaa Nordic Golf Leaguessa. Menestystä ammattilaisena on jo tullut: Simo oli heti aloitusvuonna Top 40 -joukossa, ja hän on saavuttanut 2. sijan Nordic Leaguen osakilpailussa. Hänen lähivuosien tavoitteensa on tehdä läpimurto korkeammille kiertueille. 

Thermacell on mukana Simon harjoituksissa, kisoissa ja matkoilla. Seuraa Simon matkaa tänä vuonna kuvien, matkablogin ja treenikuvausten muodossa.

 

Käy katsomassa myös Simon omat some-kanavat:

instagram/simohaavistogolf
facebook/simohaavistogolf

 

 

Golfammattilainen Simo Haavisto

Simon blogi

Kevään suunnitelmat uusiksi

31.3.2020
Muutama viikko on vierähtänyt viimeisestä kisareissusta. Valmennustiimin kanssa on keretty vetää selkeät johtopäätökset penkin alle menneistä kilpailuista. Otetaan positiivisista asioista kiinni, ja muistetaan että maltti on valttia!

Kuluneiden viikkojen aikana on ehtinyt tapahtua paljon maailmalla ja sen myötä myös golfarin arjessa. Koronapandemian takia harjoittelumahdollisuudet ovat vähentyneet. Golfin talviharjoitteluhalli on laitettu kokonaan kiinni, ja suurin osa kuntosaleista on suljettu. Onneksi kevät etenee Suomessa kovaa vauhtia, ja hiljalleen olen päässyt ulos harjoittelemaan kotikentälläni Aurinko Golfissa. Toki varovaisuutta tulee noudattaa golfkentälläkin, jotta virus ei leviä ja pysyn terveenä.

Fysiikkaharjoittelua tulee normaaliolosuhteissa tehtyä enimmäkseen kuntosalilla, mutta viime aikoina olen joutunut hieman soveltamaan erilaisia tapoja treenaamiseen. Tämä ei ole pelkästään huono asia, sillä nyt olen tehnyt lähes kaikki fysiikkaharjoitukset ulkona, mikä on ollut virkistävää. 

Ammattilaisgolfarille tämä on myös varsin erikoista aikaa, sillä kalenterissa olleet kilpailut on tältä keväältä peruttu. Todennäköistä on, että ennen kesäkuun puoltaväliä ei kisata. Epätietoisuus ja epävarmuus tulevasta on melko turhauttavaa, mutta ei auta kuin odottaa ja seurata tilanteen kehittymistä. Nyt on kuitenkin hyvin aikaa hioa peliä kuntoon, niin että olen valmiina, kun seuraavat kisat koittavat!

Ammattilaisgolfari Simo Haavisto

Terveiset Espanjasta!

4.3.2020
Täällä ollaan jo pitkälle toista viikkoa, ja neljän kisan rupeamasta ollaan käyty jo kaksi. Ensimmäiset kisat menivät tuloksellisesti pahasti penkin alle, mutta ei laiteta päätä pensaaseen, kun treeneissä on tekeminen mennyt kuitenkin huomattavasti eteenpäin. Hallikauden jäljiltä lyönnissä on paljon uusia asioita, joiden vieminen kentälle vie aikaa.

Nyt maisemat vaihtuvat Lumine Golfista Gironan lähettyvillä sijaitsevaan PGA Catalunya Resortiin.

Positiivisin mielin kohti seuraavia kisoja!

Golfaaja Simo Haavisto kisareissulla Espanjassa maaliskuu 2020