Lari yllätti vanhempansa Tansun-terassilämmittimellä. Nyt mökin terassilla kelpaa istuskella pidempään syksyllä ja aikaisemmin keväällä.

Tansun-terassilämmitin

Suomen mökkikausi on ihana, mutta joka vuosi aivan liian lyhyt. Tätä mieltä olivat myös Larin vanhemmat, jotka valittelivat mökin terassin kylmyyttä koleiden syyskelien yllättäessä vuosi toisensa jälkeen.

Lari päätti tehdä asialle jotain ja hankki vanhempiensa yllätykseksi mökin lasitetun terassin seinälle kolmen ja puolen kilon edestä silkkaa laatua ja lämpöä Tansun-terassilämmittimen muodossa.

Mökki on talviasumiseen mahdollinen, mutta vanhemmat eivät ole siellä hirveän pitkälle syksyyn yleensä viihtyneet. Siinä kun ei juuri ole eroa istutko iltaa kodin vai mökin olohuoneessa. Siinä kuitenkin on, istutko olohuoneessa vai tunnelmallisella lasitetulla terassilla.

”Ihan varmasti tämä vaikuttaa syksyn viikonloppuihin. Jos ei heidän osaltaan, niin ainakin minä tulen joskus viettämään lämmintä iltaa tänne kavereiden kanssa”, Lari naurahtaa ja vakuuttaa, ettei hankinnassa ollut niin sanotusti oma lehmä ojassa.

Ammattilainenkin vakuuttui

Peruskoulun teknisen työn tunneilla oli jo selvää, ettei Remontti-Reiska saisi seuraajaa nuoresta Larista. Peukalon sijaitessa keskellä kämmentä Lari päätti turvautua varmuuden vuoksi kokeneempaan apuun asennuksessa, vaikka lämmittimen asennus helppoa onkin.

”Totesin, että oli mökin seinän siistinä pysymisen kannalta varmempi juttu, että joku muu hoitaa asennuksen kuin meikäläisen kaltainen säheltäjä. Ja nyt kun lopputulosta katsoo, niin oli ihan oikea päätös.”

Työnsä puolesta useita erilaisia lämmittimiä asentanut ammattilainen saapui auttamaan ja vakuuttui Tansun-terassilämmittimen nopeudesta.

”Asentaja kertoi miettineensä omaan kotiinsa lämmittimen hankkimista, mutta laatu ei ollut vastannut odotuksia aikaisempien mallien kohdalla. Tämä oli kuulemma ensimmäinen, joka oikeasti lämmitti heti ja vielä ihan kunnolla. Se oli totta kai hienoa kuulla ammattilaisen suusta ja antoi varman fiiliksen oikeasta valinnasta.”
 

Tansun-terassilämmitin

Tansun-terassilämmitin

Ensitestauksen tulos: lämpöä riitti aina tunnelmaa myöden

Uusi lämmitin piti luonnollisesti koekäyttää. Ja mikäpä siihen olisikaan oivallisempi tapa kuin pienet grillipirskeet kavereiden kanssa. Makkarat tulille, kylmä juoma kouraan ja viime aikojen kuulumisten vaihtoa naurun säestämänä.

”Kavereita tulee yleensä nähtyä kotinurkissa tai lähikahviloissa ja ‑pubeissa. Ajattelin, että olisi hauskaa vaihtelua käydä näin syksyllä grillailemassa mökkimaisemissa.”

Onnistunut ilta antoi sinetin sille, että hankintalista sai jatketta. Tai ehkäpä joulupukki pakkaa rekeensä yhden terassilämmittimen mukaan.

”Minulla on itse asiassa itselläni mökki tässä lähellä. Se tuli jo tällä selväksi, että seuraavaksi täytyy sinne saada samanlainen”, nuorukainen toteaa.
 

Tansun-terassilämmitin

•    Energiatehokas: jopa 96 % käytetystä energiasta muuttuu lämmöksi
•    Lämmittää ainoastaan kohteen, ei väliin jäävää ilmaa
•    Helppo asentaa ulkotiloihin
•    Lämmitysteho on välittömästi käytössä
•    Vaihdettavissa olevat laadukkaat ja kestävät lamput
•    Laadukas runko, joka mahdollistaa tehokkaan lämmönsuuntauksen

Tansun-terassilämmitin

Tutustu Tansun-lämmittimiin täällä ja löydä tarpeisiisi paras lämmitysratkaisu!

Etsi lähin jälleenmyyjä.