Ammottaako parvekkeesi tyhjänä lokakuusta huhtikuuhun? Et varmasti ole ainoa. Järkevällä lämmitysratkaisulla voit viettää nautinnollista parveke-elämää vaikka vuoden ympäri. 

Syksyn tullen parvekeoven saranat pääsevät monissa kodeissa helpolla. Kalsealla syysilmalla eivät parvekkeella juuri käy muut kuin tupakoitsijat. Joillekin parveke toimii viileiden ilmojen aikaan varastona erilaisille tavaroille, joita eivät kylmät sääolosuhteet haittaa.

Kevätauringon löytäessä tiensä takaisin pimeään pohjolaan ihmiset pikkuhiljaa uskaltautuvat jälleen asuntonsa talven aikana käyttämättä jääneille neliöille nauttimaan ulkoilmasta. Paksua talvitakkia kevyempi pusakka niskassa ja villasukat jalassa aamukahvia on mukava hörppiä, kun auringonsäteet lämmittävät ja mieli lepää.

Neliöt hyötykäyttöön

Eikö olisikin mukavaa, jos syys- ja huhtikuun välissä olevina kuukausinakin parvekkeella voisi viettää aikaa hytisemättä luihin ja ytimiin tunkeutuvan kylmän ilman takia?

Jos haluaa pitää juhlat, kerrostaloasunnossa tilanpuute tuo usein omat haasteensa ja lisäneliöille olisi tarvetta, etteivät vieraat joutuisi istumaan lattialla. Joskus taas olisi mukava uppoutua hyvän kirjan syövereihin tunnelmallisemmassa ympäristössä kuin olohuoneen sohvanpohjalla rötköttäen. Kaverin tullessa kyläilemään onnistuu kuulumistenvaihto tai vaikka pieni kilpailu lautapelien ääressä mukavasti ulkoilmasta nauttien.

Tämä kaikki on mahdollista, kun asentaa parvekkeelle laadukkaan terassilämmittimen.

Mistä sitä sitten tietää, mikä on oikeasti laadukas?

Lämmittimiä on markkinoilla nykypäivänä valittavissa lukuisia eri vaihtoehtoja. Laajaa valikoimakavalkadia on syytä tutkia tarkasti, etteivät eurot valu hukkaan osto- tai käyttövaiheessa. 
 

Tansun-terassilämmitin

Tansun-terassilämmitin

Miksi lyhytaaltoista infrapunalämpöä tuottava kvartsilämmitin?

Valintaa tehdessä kannattaa fokus aina keskittää lämmittimen laatuun. Tämä korostuu etenkin, kun hakusessa on lämmitin, joka kestää vaativatkin sääolosuhteet ja oikeasti lämmittää kylmilläkin keleillä.

Terassilämmittimet ovat karkeasti jaettavissa infrapuna-, kaasu- ja vastuslämmittimiin.

Lyhytaaltoista infrapunalämpöä tuottavat Tansun-terassilämmittimet ovat IP-luokiteltuja kvartsilämmittimiä, jotka ovat varma vaihtoehto parvekkeille Suomen kylmiin loppusyksyn, talven ja alkukevään keleihin – ja pelastavat myös viileimmät kesäillat.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä perustuu lyhytaaltoista infrapunalämpöä tuottavien Tansun-kvartsilämmittimien korkeaan lämmitystehokkuuteen, laadukkaaseen teknologiaan sekä turvallisuuteen.

Pitkä- ja keskipitkäaaltoiset infrapunalämmittimet sekä kaasu- ja vastuslämmittimet lämmittävät ilmaa. Tansunin lyhytaaltoinen infrapunalämpö puolestaan lämmittää aina suoraan kohdetta. Näin lämpöä ei pääse hukkaan. Toinen merkittävä etu on energiatehokkuus: Tansun-lämmittimet muuttavat lämpösäteilyksi peräti 96 % käyttämästään energiasta. Muihin lämmitintyyppeihin verrattuna ero on huomattava, sillä niissä luvut pyörivät 40–60 % välillä.

Lämmönlähteinä käytetään huippulaatuisia Dr. Fischer- ja Osram-kvartsilamppuja. Lisäksi korkealuokkaisesta alumiinista valmistetut rungot takaavat parhaan mahdollisen lämmönsuuntauksen.

Kuumuutta hohkavia lämmittimiä käsiteltäessä on myös turvallisuus aina syytä pitää mielessä. Esimerkiksi kaasulämmittimissä on turvallisuusriskejä, jotka vaikuttavat myös laitteen käytettävyyteen.

Nestekaasulla toimivia lämmittimiä käytettäessä tarvitsee huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta, jonka takia parvekelaseja ei voi pitää kiinni. Se taas tuo parvekkeelle tuulta, joka vie kaasulämmittimien lämpöä mukanaan.

Tansun-kvartsilämmittimissä ongelmaa ei ole, vaan lasit voi huoletta pitää kiinni. Ja mikäli parvekelaseja ei ole, ei sekään haittaa, sillä lyhytaaltoinen infrapunalämpö lämmittää kohdetta tuttuun tehokkaaseen tapaansa, viuhui tuuli tai ei.

Suosittelemmekin lämpimästi ottamaan parvekkeesta kaiken irti – tehokkaasti ja turvallisesti!

Tansun-terassilämmitin

Tutustu Tansun-lämmittimiin täällä ja löydä parvekkeellesi paras lämmitysratkaisu!

Etsi lähin jälleenmyyjä.