Haaveiletko kesästä ilman hyttysiä? Helppokäyttöinen hyttysansa hävittää hyttyset mökiltä tai kotipihalta.

Vuoden 2020 kesä tullaan varmasti muistamaan mukavan kotoilun ja mökkeilyn huippukesänä. Suomen kesään kuuluu valitettavasti yksi ikävä ilmiö: ärsyttävät ja inisevät hyttyset.

Hyttysten määrää on vielä vaikea ennustaa, mutta se on varmaa, että joka mökillä ja pihalla niistä saa kärsiä jossain vaiheessa kesää. Mutta niistä voi myös päästä koko kesäksi eroon.

– Hyttyset voivat olla aikamoinen kiusa kesäpäivänä, ja osalle ihmisistä ne aiheuttavat myös pahan allergisen reaktion, sanoo Proviterin operatiivinen johtaja Heikki Sillanpää.

Hyttysongelmaan on tarjolla tehokas ja pysyvä ratkaisu, Mosquito Magnet ‑hyttysansa. Sen toimintaidea on varsin yksinkertainen.

– Hyttysansa houkuttelee hyttysiä jäljittelemällä ihmistä. Se vapauttaa ilmaan tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta, jolloin naarashyttynen suunnistaa kohti ansaa veriaterian toivossa. Hyttyset imaistaan laitteen sisällä olevaan verkkoon, jossa ne nopeasti kuivuvat ja kuolevat.

Näin uusien hyttysten syntyminen vähenee ja loppuu vähitellen kokonaan. Laitteen vaikutusalue on parhaimmillaan jopa 4 000 neliömetriä.

Kaunis kesäilta mökillä ilman hyttysiä

Mosquito Magnet Pioneer ‑hyttysansa

Suosio kasvanut hurjasti

Hyttysansa on konetekniikan insinööri Sillanpäälle tuttu jo useiden vuosien ajalta. Hän kertoo, että laite kehitettiin alun perin hyttystutkijoiden käyttöön Yhdysvalloissa, mutta aika pian keksittiin, että sillä voisi olla käyttöä myös kuluttajille.

Sillanpää on tehnyt tänä keväänä kovasti töitä, jotta suosittuja Mosquito Magnet ‑hyttysansoja on saatu maailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta Suomeen riittävästi myyntiin.

– Kaikki laitteet ovat nyt saapuneet Suomeen, joten voimme huokaista helpotuksesta, Sillanpää kertoo.

Hyttysansan suosio on viime vuosina räjähtänyt, kun ihmisten tietoisuus laitteesta on lisääntynyt. Laite on myös pärjännyt hyvin esimerkiksi Tekniikan Maailman testeissä.

– Myynnin suurin este on se, että ihmiset saattavat miettiä, että tämä on liian hyvää ollakseen totta, Sillanpää sanoo nauraen.

Käytä hyttysansaa oikein

Sillanpää vakuuttaa, että oikein käytettynä hyttysansa poistaa hyttysongelman koko kauden ajaksi.

– Olemme saaneet myös paljon palautetta sekä jälleenmyyjien kautta että suoraan asiakkailta, että laite on todella tehokas.

Sillanpää neuvoo, että hyttysansa kannattaa asettaa noin 10–15 metrin päähän siitä alueesta, jolta hyttyset haluaa pysyvästi hävittää. Lisäksi auttaa, jos paikka on varjossa ja tuuleton.

– Yleisin virhe on se, että laite sijoitetaan terassin nurkkaan kiinni, kun sen pitäisi olla hieman kauempana.

Hyttysansa on helppo koota, ja sen huoltaminen on myös vaivatonta.

– Koska kyseessä on kausituote, kannattaa laite kesän jälkeen puhdistaa kunnolla ja säilyttää lämpimässä. Laitteen voi halutessaan huollattaa ammattilaisella kahden–kolmen vuoden välein, Sillanpää vinkkaa.

Mosquito Magnet ‑hyttysansa

Mosquito Magnet ‑hyttysansa vähentää tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, ja se tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Hyttysansan avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Laitetta myydään rautakaupoissa ja tavarataloissa kautta maan.

Tutustu malleihin
Etsi lähin jälleenmyyjä