Mosquito Magnet -hyttysansa on yksinkertaisesti täydellinen äitienpäivän lahjaidea. Paljon sanottu, mutta kun jatkat lukemista, voit todeta, että lupaus ei ole tyhjä.

Mosquito Magnet on täydellinen äitienpäivälahja

Äiti ruokkii ja pitää huolta.
Äiti on paras leikkikaveri.
Äiti kuuntelee murheitasi ja lohduttaa.
Äiti antaa ohjeita, joita et aina haluaisi kuulla, mutta jotka jonkun on sinulle sanottava.
Äiti tekee joskus päätöksiä, jotka tuntuvat epäreiluilta, mutta joiden tarkoituksena on aina sinun parhaasi.
Äiti valvoo välillä öisin ja miettii, miten voisi olla tukenasi vieläkin paremmin.
Äiti hyväksyy sinut sellaisena kuin olet.
Äiti puolustaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.
Äiti tekee kaikkensa, jotta voit tarjota omille lapsillesi turvallisen tulevaisuuden.
Äiti välittää sinusta enemmän kuin mistään muusta.

Äitienpäivä on ihana juhla. Se on yksi parhaista syistä, ellei kaikkein paras syy, kerätä perhe yhteen ja nauttia yhteisestä ajasta. Äidille on juhlapäivänä tärkeintä olla yhdessä läheistensä kanssa. Varsinkin vuosien saatossa yhteistä aikaa tuntuu olevan aina vain vähemmän.

Mutta jälkipolville, ja usein myös isälle, on päivänselvää, että äidille pitäisi keksiä kunnon lahja. Äiti on sen ansainnut – monestakin syystä, kuten yllä olevasta luettelosta voi lukea. Niistä todennäköisesti ainakin jokunen osuu kohdilleen tapauksessa kuin tapauksessa.

Äitienpäivälahjaksi kesä ilman hyttysiä

Hyttysansa ei ehkä kuulosta yhtä viehkeältä lahjalta kuin kauniit kukat tai Michelin-tason ravintolaillallinen. Mutta iloa se tuo monin verroin pidempään, mikäli äidiltä löytyy kotoa tai mökiltä pihamaa, jossa hyttyset ovat tuttuja vieraita.

Mosquito Magnet ‑hyttysansa ei vain poista hyttysiä yksi kerrallaan, vaan myös estää niiden lisääntymistä. Laitteen käynnistämisen jälkeen selkeitä tuloksia alkaa näkyä jo muutamassa päivässä. Hyttyskanta ei enää lisäänny, ja sen myötä pihalla päästään lopulta nauttimaan kokonaan itikattomasta kesäkaudesta. Parhaimmillaan laitteen teho kattaa jopa 4000 neliömetrin alueen!

Ei huitomista. Ei raapimista. Ei valvottavaa ininää juuri, kun on saamassa unen päästä kiinni. Ja täydellinen rauha, kun saunan jälkeen istuu pihalla nauttimassa suvesta. Eikö se ole juuri sitä, mistä äiti pitäisi?

Äidille Mosquito Magnet ja kesä ilman hyttysiä

Äidille Mosquito Magnet ja kesä ilman hyttysiä

Helppokäyttöinen laite sopii varttuneemmallekin kesänviettäjälle

Vaikka tekninen laite onkin, hyttysansaa on helppo käyttää, vaikka ikävuosia olisi kertynyt mittariin jo hieman enemmän.

Kun ansa on sijoitettu sopivaan paikkaan, saa se tehdä yksin pyydystystyötään. Ansa kannattaa sijoittaa avoimeen ja varjoisaan paikkaan vähintään kymmenen–viidentoista metrin päähän ihmisten oleskelualueista.

Käyttäjän säännöllisin tehtävä on käydä tyhjentämässä ansaverkko kiikkiin jääneistä hyttysistä. Riippuu hyttysten määrästä, kuinka usein verkko täytyy tyhjentää. Kaikkein pahimmilla alueilla tyhjennys tehdään kerran päivässä. Yleisenä nyrkkisääntönä voidaan pitää tyhjennystä aina, kun verkko on puolillaan itikoita. Sekä tehosteaine R-Octenol että ansassa käytettävä kaasupullo vaihdetaan noin kolmen viikon välein. Hyttysansa on helppo ja tehokas tapa putsata pihamaa hyttysistä koko kesäksi.

Hyttysansan ansiosta voi keskittyä nauttimaan kesästä – ilman hyttysiä. Juuri siksi Mosquito Magnet ‑hyttysansa on täydellinen äitienpäivälahja, jonka jokainen äiti on ansainnut.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Jäikö joku asia askarruttamaan? Katso usein kysytyt kysymykset!