Ostoskorisi on tyhjä.
Tansun Sorrento terassilämmitin 6 kW

Tansun terassilämmittimet

Tansunilla on yli 30 vuoden kokemus kvartsilämmittimien valmistamisesta. Valmistaja on tunnettu kovista laatustandardeista, kehittäen jatkuvasti tuotteitaan pysyäkseen ajan hermolla. Kaikki Tansunin kvartsilämmittimet valmistetaan Englannissa ja lämmönlähteenä käytetään korkeatasoisia DR.Fisher- sekä OSRAM-kvartsilamppuja. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista.

Tuotevalikoimasta löydät kvartsilämmittimen juuri sinun käyttötarkoitukseesi oli kyse sitten lasitetusta parvekkeesta tai suuremmasta terassista. Seinä- ja kattokiinnitteisten Tansun terassilämmittimien lisäksi tuotevalikoimastamme löytyvät myös HotTable-kvartsilämmityspöydät.

Tansun terassilämmittimet on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitysratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Kvartsisäteilylämmittimet lämmittävät ainoastaan ihmisiä ja kohteita, eivät niiden välissä olevaa ilmaa. Tämän vuoksi Tansun terassilämmitin on ylivoimainen käyttömukavuudeltaan ja tehokkuudeltaan.

Lue lisää kvartsiterassilämmittimien eduista!

Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Koska tuuli ei vie lämpöä mukanaan, on kvartsilämmitys oivallinen lämmitystapa ulkotiloissa niin kotona kuin julkisissa kohteissa.